gheisha ([info]gheisha) rakstīja,
@ 2006-03-22 10:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mjaaaaa, manupraat blondums tomeer ir Diagnoze nevis matu krāsa, neatkarīgi no dzimuma vai vecuma.
Šo te izlasot (Draugos, joku sadaļā)smiekli nenāca, vēl jo vairāk tāpēc, ka ļaudis bija šo raklstu papūlējušies izkomentēt un pamācīt meiteni, KAS un KO nozīmē angļu valodā!

Lasīt šeit:
Smieklīgā pasaule » Veronika Simoņenkova ツ (Amira) , 18.Mar 2006, 03:38 Wot, ta ir, kad nezin angļu valodu! :DDD
Komentāri: 32
Pastastīšu vienu notikumu no manas pagātnes dzīves.
Tas notika aptuveni 5 vai 6.klasee, precīzi neatceros ).
No rīta piecēlos, uzvilku melnu maiciņu ar uzrakstu "BEACH" ( toreiz es neiznāju ,ko tas nozīmē! :DDD ) Ok, uzvilku to maiciņu un devos uz skolu. Pirma stunda bija angļu valoda.
Hmz...es sākumā nesapratu, kāpēc skolotājs uz mani tik dīvaini skatās! :D Tad pēc kāda laika, viņš man pajautaja: "Vai Tu zini, kas ir rakstīts uz krekla"? :D
Mēs varam izvēlēties - palīdzēt vai novērsties. Ko mēs izvēlēsimies?
Atbildēju: "Nee!" ( Es tiešām nezināju! :D ) Ok, tad viņš teica: "Kad aiziesi mājās, paņem vārdnīcu un iztulko. :D Es atbildēju: "Labi". Tālāk turpinājām stundu...Dzirdu zvanu. Starbīdis. Visi iziet no klases un arī es, tad uzprasīju meitenēm: "Vai kāds no jums nezin, ko nozīmē vārds "BEACH" ? Un tad viena meitene paskaidroja vārda nozīmi! Aāārprāts, es biju šokā! :DDD Labi, ka man līdz bija jaka. Savādāk, nezinu, ko izdarītu no kauna, bet mājās neietu, jo toreiz man nepatika, un pat galvā neienāca bastot stundas! :D
Wot, tāds interesants notikums notika ar mani... :D Tā ir, kad nezin valodas... Var iekļūt divdomīgās situācijās! Vispār jādomā, ko mēs daram un ko velkam mugurā, kā izskatamies, ko runājam utt. :) (Kas notika talak, es nestāstīšu! :DDD )
Secinājums: Meitenes un zeni, nevilksim mugurā apģerbu ar uzrakstu, ja nezinam, ko Tas nozīmē, savādāk, citi jūs pārpratīs! :D Nopietni! :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?