gheisha ([info]gheisha) rakstīja,
@ 2005-07-22 12:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Meitene Maskavas forshtatee
Peec saturiigi pavadiita vakara ar meiteneem, pudeles viina uz divaam, atzinjas, ka cilveekam tomeer ir jaabuut baltam un, ka personiigie ekskrementi (saliidzinot ar citu) vairaak liidzinaas roozaa kamaberam kaa arii to, ka miilestiiba ir Viss, aizmigu ar sajuutu, ka kaut kas manaa dziivee tomeer pietruukst.
Peec neilga mirklja zvaniija modinaataajs un es ceelos, lai ietu un uzvareetu. Gāju (vakaraa uz maaju) es uz Rīgas Pilsētas Latgales priekšpilsētas Pilsonības un Migraacijas lietu departamentu sanjemt pasi. He, sen nebiju pavadiijusi laiku (labi ka liidzi bija Riigas Laiks) starp tantinjaam, kas visas kaa viena bija aiznjeemushas rindu viena aiz otras (katra aiz katras) un ik peec minuutes meegjinanoskaidrot vai kaads no jaunpienaaceejiem tieshaam ir sapratis, ka atrodas rindaa AIZ vinjaam. Kad tu n-to reizi atbildi (jau iigni) vinja apvainoti uzbreec - kapeec tad vajag uzreiz dusmoties!
Pase rokaa, ziile kokaa, vilks paeedis un veceniites dziivas. Prieciigi secinu, ka Trolejbuss Nr.15 kursee ar apbriinojamu regularitaati, lai ari braukshanai tajaa vajadziigas iipashas iemanjas. Kaut vai lai nopirktu biljetiiti. Mirklii, kad atlaid rokas (abas un veel zobus) no stangas, laipnais vadiitaajs Bremzee (ar lielo Bee), veelreiz pieraadot to, ka pirms seeshanaas pie stuures vinjsh gadus etak 20 ir straadaajis par reaktiivo centrifuugu aptureetaaju. Laimiigi izkaapju Centraalajaa St., lai ieskrietu Centraalajaa Tir. un nopirktu slavenos antioksidantus, briinumliidzekli pret novecoshanos, redzes un peleekaas vielas funkciju uzlabotaaju (tautaa paziistamu zem kodeetaa nosaukuma Mellenes). Praataa naak anekdote par onkuliiti kursh aptiekaa prasa peec 2,3,3a,4,5,6-heksahidro-8-metil-1Ķ-pirazino(3.21-j,k)karbozolhidrohloriida, un, kad aptiekaare paarjautaa vai Vitamiinu-A, onkuliic laipni atsauc, - Jaa, jaa, to pashu! Ka vitamiins atceros, bet kaads tieshi, aizmirsu.
ok. taatada kuliite ogu rokaa, viegliem paleecieniem raugu izkljuut no CT. Man principaa tur ljoti npatiik un ir pat bail, bet attieksme ar gadiem aciimredzot mainaas. Ar aizkustinaajumu veeroju 'jaunekli' taa ap 40, viegli uztuukushu sejinju, uzpampushu auksljuupinju, platu smaidu retzobainajaa mutee, kursh savai koleegjei ('kamu sigaretki pozjalusta') taa lieliigi, ar zinaamu paaraakuma sajuutu, vienu kaajinju viegli uz iekshu sagriezis shjuupinot, staasta: "A ES vakar dzeeru VISKIJU!!!!!" (iedomaajieties mazas meitenes intonaaciju, kurai teetis Baigi Smuko sominju nopircis staastaam to beernudaarza biedreneem). Peec taa, kaa tas tika pateikts es sapratu, ka sakaraa ar sho notikumu, puisis ir pieskaitaams nu jau pie CT sabiedriibas elites un turpmaak man vajadzees vinju sveicinaat viegli, neuzbaaziigi pieliecot galvu.
bet bija miilji!!! Nu ljoti pat!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?