making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[26. Jan 2016|17:20]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:28. Janvāris 2016 - 12:20
(Link)
^^
Lūk, kā sabiedēji jaunieti - viņš pat nevēlas uzturēties vienā apgabalā ar migrantiem. Selektīvi atlasītas informācijas spēks.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:28. Janvāris 2016 - 13:14
(Link)
Labāk selektīvi atlasīta informācija, nekā nekāda informācija, ko piekopj mainstrīm valdības oficiozi.
Heck, drīz pat sociālajos tīklos būs grūti ko uzzināt: http://neurope.eu/article/you-tweet-too-much-about-refugee-the-dutch-are-told-by-police/

Btw, ja jau tas viss ir tikai selektīva infa un konspirācija, ar ko izskaidro straujo SD popularitātes kāpumu? Tā pēc lejāk citētās aptaujas ir šobrīd lielākā partija Zviedrijā ar rekordlielu atbalsta procentu, lai gan vēl pirms gada tai prognozēja 10% kā maksimālos griestus. Un tas viss kontekstā ar Zviedru mediju meliem, puspatiesībām un informācijas selektīvu noklusēšanu + agresīvu velkomisma propagandu.
Man ir tāds minējums, ka vairums cilvēku kas pievērsušies demokrātiem ir tādi, kuriem ir tieša ikdienas saskarsme ar raķešu zinātniekiem, ārstiem u.c. jaukiem cilvēkiem no sīrijas, marokas un eritrejas.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:28. Janvāris 2016 - 14:48
(Link)
SD popularitātes pieaugums tieši apgāž jūsu šizofrēnisko viedokli par to, kā Eiropā valda nevis demokrātija, bet cenzūra un totalitārisms, ka visi citādi domājošie tiek brutāli apspiesti un pārējos murgus. Īpaši nepārzinu politiskās partijas tur, tāpēc detaļās turpināt par šo tēmu netaisos, bet mans iespaids ir tāds, ka SD pievērsušies tie, kuri agrāk atbalstīja centrisko "moderātu" partiju, nevis agrāk kreisi balsojošie. Izskaidrojams tas ir ar elementāru sabiedrības polarizāciju. Vairums no viņiem ir aptuveni tikpat labi pazīstami ar migrantiem kā tu.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:28. Janvāris 2016 - 15:51
(Link)
''apgāž jūsu šizofrēnisko viedokli par to, kā Eiropā valda nevis demokrātija, bet cenzūra un totalitārisms''

Holy strawman. Cenzūra VALDA. Ķelnes notikumi uzskatāms piemērs, taču ir vēl dučiem citu. Pie tam tas nebija nebūt ne pirmais gadījums, tikai pirmais, kurš izraisīja skandālu: http://www.express.co.uk/news/world/634815/Cologne-attacks-fury-migrant-sex-cover-up-refugee-event-groping-Germany
Roterhama jau aizmirsusies? https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal Menti gadiem ļauj izvarot skuķus cuz muh raycism. Es te varētu bombardēt ar linkiem cauru dienu par līdzīgiem gadījumiem, bet tie taču ir tikai selektīvi, izolēti gadījumi. Simtiem totāli izolētu gadījumu. Šobrīd teju katru dienu pa vienam vai diviem totāli izolētiem gadījumiem. Nothing to see here, move along. :baghdad bob:

Totalitārisms nevalda (pagaidām), jo priekš tā vajag atcelt konstitūciju un principā izdarīt valsts apvērsumu, taču ņemot vērā kā SD tiek stigmatizēti šī brīža elites konrolētajos medijos (tb visos, kas nav ''nacistu'' kontrolēti), nereti neaicinot uz debatēm un cenšoties izolēt no politiskās pārvaldes, es teiktu, ka gluži demokrātija arī Zviedru karalistē nevalda.

Kāpēc tad notiek sabiedrības polarizācija?
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:28. Janvāris 2016 - 16:45
(Link)
Un es varētu bombardēt ar kriminālās hronikas ziņām no LV. Jēga?

Ja vari sniegt datus, ka ap miljonu UK ilgstoši dzīvojošo pakistāniešu vai ap 3 miljoniem vācijā dzīvojošo turku ir kriminogēnāki par līdzīgas sociālās šķiras vietējiem, lūdzu. Ja ne, tad beidzam diskusiju un paliekam pie fakta, ka ne UK ne Vācija neguļ kūpošās drupās, kā pēc jūsu scenārija tam būtu vajadzējis notikt pirms sazin cik gadiem.

SD ir opozīcijā valdībai, cik man zināms, tāpēc nav skaidrs, kāpēc lai kāds viņus veicinātu veikt politisko pārvaldi. Un vienpusīga mēdiju attieksme pret kādu parādību nenozīmē demokrātijas trūkumu.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:28. Janvāris 2016 - 19:17
(Link)
Nē nav, jo tas būtu non-sekvitars.

Statistiku? Lūdzu.
https://muslimstatistics.wordpress.com/
Ne tikai par UK.
(in before konspirācija)

''ka ne UK ne Vācija neguļ kūpošās drupās, kā pēc jūsu scenārija tam būtu vajadzējis notikt pirms sazin cik gadiem''

Priekš wannabe zinību vīreļa, tev ļoti patīk svaidīties ar stulbu, melīgu retoriku.

''Un vienpusīga mēdiju attieksme pret kādu parādību nenozīmē demokrātijas trūkumu.''

Ja attiecīgie mediji ir valsts politiskās elites rupors, tad ir gan.
From:[info]narrenschiff
Date:28. Janvāris 2016 - 13:34
(Link)
Nu, es atceros kā pēc lauku idilles bija iebraucot Ērebro. Un ko arī paši vietējie, acīmredzot, selektīvi satraukti stāsta. Bet nu labi, tā vairāk tāda iracionāla piesardzība.