making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[14. Jan 2016|13:03]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:14. Janvāris 2016 - 18:02
(Link)
Tā bilde ar svastiku, saprotams, ir kaut kāds fōrčanisms kārtējais. Mans rezumē bija tāds, ka agresīvs anti-teisms ne pie kā laba nenoved, jo tā vietā, vismaz mūsdienu Rietumu kultūrā, nav adekvāta aizvietotāja.
Viņa novēršanās no nepārtrauktas kristietības apdiršanas, manuprāt, ir sekas tam, ka viņš redz kas notiek ar ateistisku sabiedrību, kad tā saskaras ar citu, vēl ar vien vitālu reliģiju - loģiski domājot - islamu.

Viņš negrib dabūt bietē no Džafara vai redzēt kā viņa meita tiek Mahmuda izvarota, jo redz, mums ir ''citi uzskati par kulturālām vērtībām'' un ''vajag saprast, ka viņi ir taumēti'', kā sludina visādi liberastu pamfleti.
Konservatīvie kristieši ir lielākais drauds džafaru un muhamedu pakāpeniskai infiltrācijai Rietumu hemisfērā, tāpēc viņš sāk ar tiem flirtēt, jo ir palicis vecāks un gudrāks, tāpēc apzinās, ka ateistu aktīvisms = ceļš uz nekurieni, pilnīga sabiedrības atomizācija, saliedētības zudums, kopēju vērtību zudums un galu beigās - nihilisms, apātija un quick self gratifying caur mantām un nekontrolētu hedonismu, kas daudzus indivīdus noved līdz pašdestrukcijai, dažreiz caur dzīvesveidu, dažreiz caur tiešu fizioloģisku iejaukšanos.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:14. Janvāris 2016 - 18:16
(Link)
Atļaušos piebilst, ka islāms nesludina atbalstu izvarošanām. Tas no kā varētu baidīties Davkinss ir tas, ka viņa hipotētiskā meita kļūst par islamisti, vēlāk pārdomā, un vairs netiek vaļā, jo atteikšanās no ticības nozīmē nāvessoda uzlikšanu.

Konservatīvie kristieši ar savu pastāvēšanu vien obv. situāciju padara sliktāku, jo, kā esmu hintojis nesenos postos, 1) viņi dala vairāk vērtību ar islamistiem nekā ar liberālo eiropu, 2) potenciālie bēgļi un imigranti nekur nepazudīs, ja mēs par viņiem neliksimies zinis. Eiropai vajag izmantot iespēju padarīt tos par draugiem, kamēr tāda ir.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:14. Janvāris 2016 - 19:38
(Link)
''Konservatīvie kristieši ar savu pastāvēšanu vien obv. situāciju padara sliktāku, jo, kā esmu hintojis nesenos postos, 1) viņi dala vairāk vērtību ar islamistiem nekā ar liberālo eiropu,''

Lai gan es sapratu, ko tu domāji, bet sekas ir tieši otrādas. Vismaz priekš ''liberāļiem''. Islama fundijiem ir daudz lielāks respekts pret godīgiem, dievklausīgiem kristiešiem, nekā pret tevi. Sorry. Tavu galvu viņi uzspraudīs uz pīķa pirmo, ja daudz dirsīsi par liberālismu un cilvēktiesībām.

''potenciālie bēgļi un imigranti nekur nepazudīs, ja mēs par viņiem neliksimies zinis''

Pzudīs gan. logic 101.

Šī ir viena lietām, ko nekādi nevaru saprast tavos un mb prātuļojumos, ņemot vērā, ka jums, kā ekzakti izglītotiem cilvēkiem būtu pēc noklusējuma jāprot lōģikot labāk kā jebkuram citam.

Labi aizsargātas robežas, labas filtrācijas nometnes, kas šķiro reālus bēgļus no random niggām, kam girbās blingus un booty par brīvu, labi koordinētas tiesību aizsargājošas struktūras, kas momentāni deportē/iesloga/iznīcina potenciālos dindu nuffin kretīnus no zināmajām ārzemēm, laba robežsardze, ka neļauj nekam prosta ''ienākt'' tavā teritorijā tā it kā viņiem uz to būtu tiesības, ir tas, kas vai nu pazudinās vai atstās tikai labākos bēgļus (lai nu no kā viņi bēgtu).

''Eiropai vajag izmantot iespēju padarīt tos par draugiem, kamēr tāda ir.''

[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:14. Janvāris 2016 - 21:16
(Link)
Ok, tātad vērtē augstāk tos, kas viņus visus uzskata par izvarotājiem un grib kaklā uzmaukt degošu riepu. Sounds legit.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:14. Janvāris 2016 - 22:55
(Link)
Cik ļoti intelektuāla atbilde.