making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

14. Jan 2016|18:02

gnidrologs
Tā bilde ar svastiku, saprotams, ir kaut kāds fōrčanisms kārtējais. Mans rezumē bija tāds, ka agresīvs anti-teisms ne pie kā laba nenoved, jo tā vietā, vismaz mūsdienu Rietumu kultūrā, nav adekvāta aizvietotāja.
Viņa novēršanās no nepārtrauktas kristietības apdiršanas, manuprāt, ir sekas tam, ka viņš redz kas notiek ar ateistisku sabiedrību, kad tā saskaras ar citu, vēl ar vien vitālu reliģiju - loģiski domājot - islamu.

Viņš negrib dabūt bietē no Džafara vai redzēt kā viņa meita tiek Mahmuda izvarota, jo redz, mums ir ''citi uzskati par kulturālām vērtībām'' un ''vajag saprast, ka viņi ir taumēti'', kā sludina visādi liberastu pamfleti.
Konservatīvie kristieši ir lielākais drauds džafaru un muhamedu pakāpeniskai infiltrācijai Rietumu hemisfērā, tāpēc viņš sāk ar tiem flirtēt, jo ir palicis vecāks un gudrāks, tāpēc apzinās, ka ateistu aktīvisms = ceļš uz nekurieni, pilnīga sabiedrības atomizācija, saliedētības zudums, kopēju vērtību zudums un galu beigās - nihilisms, apātija un quick self gratifying caur mantām un nekontrolētu hedonismu, kas daudzus indivīdus noved līdz pašdestrukcijai, dažreiz caur dzīvesveidu, dažreiz caur tiešu fizioloģisku iejaukšanos.
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..