making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[24. Jan 2014|23:28]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:25. Janvāris 2014 - 12:16
(Link)
Vai tad h+ nav daļa no LessWrong "mēmpleksa" (ak, kas par vārdu). Es varu burtiski citēt no viņu lapas, ka "Odd ideas users have been known to espouse include transhumanism, cryonics, and caution regarding AI research."

Judkovskis ir skeptisks attiecībā uz daudzām lietām, kas "skeptiķu" sabiedrībā tiek pieņemtas bez ierobežojumiem, tas man patīk. Man patīk arī racionālisms, bet godīgi sakot redzu problēmu tur ierakstīties, jo "the community's focused demographic and narrow interests have also produced an insular culture that is heavy with its own peculiar jargon and established ideas".
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:25. Janvāris 2014 - 12:36
(Link)
Jā, pārklāšanās starp H+ un sistemātiskās racionalitātes community ir, and I fully embrace this fact (not the least because we transhumanists need the skills to reliably debug our beliefs more than perhaps most other non-hopeless subsets of people). Es domāju tikai to, ka tās ir divas atsevišķas un kopumā autonomas cilvēku kopas.

Kas attiecas uz izolāciju un žargonu, tad ar pēdējo man nav bijis problēmu (ja nopietni, tad tas ir stipri vieglāks, nekā žargons lielākajā daļā akadēmiskās filosofijas kontekstu), un pirmā kā faktors pēdējo gadu laikā ir gājusi mazumā - vai vismaz man tā šķiet.