making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[22. Jul 2011|00:42]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

-/+ Sliecos domāt, ka rakstīt kaut ko šajā blogā tomēr ir diezgan bezjēdzīgi, jo pilnīgi atklātam būt tik un tā nav iespējams, tātad vienkārši publiska piezīmju grāmatiņa nesanāk, bet "strādāt uz publiku" vai nodarboties ar troļļošanu polemikas izraisīšanu reti kad uznāk vēlēšanās

+ Pēdējās nedēļas laikā satikts neparasti daudz cilvēku, vismaz maniem mērogiem. Gan nekad iepriekš nesatikti, gan iepriekš reti satikti, gan sen nesatikti. Dažus no tiem satikt ir vienmēr patīkami :)

- Un tomēr, viss nav +, jo viss ir tālu no ideāla.

- Karstums -> apātija un slinkums

***

Par tik nopietni ņemto sarunas tēmu "sabojāt kaut ko skaistu un justies vainīgam". Nu tad - vai es labāk gribētu nejauši nodarīt pāri sev dārgam cilvēkam vai jaukiem, bet nepazīstamiem cilvēkiem? Pirmajā gadījumā man būtu daudz lielākas iespējas izlabot un atlīdzināt savu nodarījumu & ticu, ka man tiktu piedots. Otrajā tas tā arī paliktu karājoties gaisā kā globāla netaisnība - ja tie cilvēki ir tādi, ar kuriem es nekad vairs nesaskrietos.

Vispār jautājums ir formulēts nepareizi. Ja jautājums būt brutāla izvēle: sabojāt dienu MM / sabojāt dienu divām nepazīstamām meitenēm, tad, protams, nepazīstamo man būtu mazāk žēl. Vienkārši pazīstamība liek pieņemt, ka pilna dienas sabojāšana tur nesanāks, jo būs iespējama izlabošana. Vai arī es slikti pazīstu cilvēkus?
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]totentanz
Date:22. Jūlijs 2011 - 14:18
(Link)
mjā un kādu laiciņu atpakaļ man tika pārmests (transmetropolitan sakarā) ideālisms... :P Nebija ideālisms, bija vested interest of a social justice advocate. Toties ^ = ideālisms.

Cilvēki ir tādi kādi viņi ir - tas ir materiāls ar ko strādājam vienmēr, tur nu tiešām ideālismam vietas īsti nav. E.g. vai pagaidām nīkulīgo asociāciju varētu kādā laika punktā piedabūt izdarīt kaut jebko būtisku nav zināms, bet mēģināts nav zaudēts un labāka plāna nav. Vismaz no manas puses, pat brīžos kad neesmu pārdzērusi jēgu :))))

Bet par dilemmu - manuprāt vienkārši, parasta lojalitātes hierarhija :)
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:22. Jūlijs 2011 - 18:43
(Link)
Niatceros jau vairs, kas tur tika pārmests, bet šeit iet runa par individuālam attiecībām starp dažiem cilvēkiem, nevis sabiedrību kopumā. Tas tā, neizvēršot atbildi.

Kas attiecas uz otro punktu, tad izraisīt rezonansi LV publiskajā telpā gan jau ka varētu, kāpēc ne - ja to var uzskatīt par "kaut ko būtisku". Vai tad Mindboundam citādi domājošo trollēšana nav tāda kā specialitāte? :D

Nu nē, te nav runa par nelojalitāti :P
[User Picture]
From:[info]totentanz
Date:22. Jūlijs 2011 - 19:08
(Link)
aaa pārpratu pirmo, es sapratu to sociālā, tb subkulturālā un sabiedrības līmenī.

par otro pilnīgi piekrītu, ar trollēšanu vai bez

un ne jau nelojalitāti bet hierarhiju tb cilvēku tiesībām tikt neuzmestiem proporcionāli stāvēšanai tuvu tev ;) puslīdz ironija bet puslīdz patiesība kā es to redzu

un vispār lai tev jaukas ned. beigas. piektdiena un tipiskā veidā es jau neesmu skaidrā - tā ka filosofiski smalkumi varētu nepadoties vai arī būt saprotami vairs tikai pašai..:))))

[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:22. Jūlijs 2011 - 19:34
(Link)
skaidrs, jauku tev ar :)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:22. Jūlijs 2011 - 23:46
(Link)
Runājot par polēmikas izraisīšanu hehe, nez kas lēcies ankham.
Btw, biju piemirsis cik awesome filma ir Demolition Man. Uzreiz nāk prātā mūsu polēmikas par gaišo jauko nākotni, kur cilvēciņi būs mīļi, jauki un pufīgi.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:22. Jūlijs 2011 - 23:59
(Link)
Satiekot Ctulhu, tu būtu pārsteigts, starp citu :) Vismaz vizuāli.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:23. Jūlijs 2011 - 00:56
(Link)
Uh oh, tell me tell me. Nē, noptieni. Un kādā sakarā tu jamo satiki?
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:23. Jūlijs 2011 - 01:12
(Link)
Es ēdu pusdienas iestādījumā, kur jamais strādā + aizvilku uz transhumānistu saietu.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:23. Jūlijs 2011 - 02:29
(Link)
Hmm.. par šito varētu parunāt pie LSD lol(nopietni, kad nākamo reizi ievilksies skaipā, uzpird, pastāv iespējama iespēja).
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:19. Jūnijs 2012 - 20:08
(Link)
Man bija jaabuut melnaa kiveree?

pardon, tajaa dienaa bija karsti.