making sense - Identitātes politika [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

Identitātes politika [3. Jun 2019|15:05]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:5. Jūnijs 2019 - 08:37
(Link)
Bērnu klātbūtne vispār ir vislabākais indikators visādu skaļo vārda brīvības aizstāvju divkosībai. LGBT+ cilvēkus saukāt par izdzimteņiem vajadzētu būt brīv bez jebkādām sociālām sekām, bet nedo` dies` bērniem stāstīt, ka tādi cilvēki eksistē. Nicinoši izteikties par sievietēm un priekšā, pakaļā runāt par esošajām un izdomātajām dzimumu atšķirībām ir katra intelektuāļa pienākums, bet savu samaitājošo seksuālo izglītību turiet pa gabalu no mūsu bērniem. Stereotipizēt dažādas ādas krāsas cilvēkus ir patiesības paušana, bet iekļaut mācību programmā rasisma vēsturisko kontekstu un eiropocentriskā skatījuma kritiku ir pretīgo kultūrmarksistu sazvērestība jauniešu prātu samaitāšanai.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:5. Jūnijs 2019 - 09:32
(Link)
Tu tiešām domā, ka sjw gaušanās un tikumsignalizēšana strādā jebkur citur izņemot jūsu personīgajā riņķadročī? Bez ironija hujārī kaut ko par "baltajām privilēģijām" un baiso rietumu patriarhālismu, 'homofobiju' un ko tur vēl, kamēr velkamē visus iespējamos pasaules ahmedus, kauninot part rasistiem un nacistiem tos vietējos, kas iebilst - jūs neesat psihiski riktīgi.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:5. Jūnijs 2019 - 09:44
(Link)
Nu, šis mans teksts par bērniem un divkosību, acīmredzot, nostrādāja, jo tavā komentārā nav ne kripatas pretargumentu, tikai viena liela, trekna sarkana siļķe (es atkal gribu parunāt par imigrantiem! es par viņiem visu laiku lasu, bet man ar to nepietiek! es jebkuru tēmu gribu pārvērst sarunā par imigrantiem!).
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:5. Jūnijs 2019 - 09:52
(Link)
Ko tu vari pateikt par bērniem, kuru nogalināšanu atbalsti un kāpēc man vai kādam citam to būtu jāņem nopietni?
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:5. Jūnijs 2019 - 09:59
(Link)
Jā, protams, uz imigrantiem neuzķēros, davai tagad pataisīsim šito par kārtējo bezjēdzīgo sraču par abortiem (cik noprotu, ar to ir domāta "bērnu nogalināšana"). Nē, es šitā nespēlējos, atpisies, nelaime.