making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[28. Aug 2018|11:35]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:29. Augusts 2018 - 01:50
(Link)
Es domāju ka to mierīgi var atstāt jaunatnei pašplūsmā nu un + visādi pulciņi, komandas utt - pēc izvēles, bet ne obligātajā programmā un ne ar visu to stāšanos ierindā, kopskriešanu pa riņķi, kopīgu vēcināšanos ar rokām un locīšanos un tml idiotismiem.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:29. Augusts 2018 - 04:12
(Link)
Daļa no tā kalpo spējai sevi disciplinēt un strādāt komandā, kad vajag, tā kā nē. Tur nav nekā peļama. Protams, visa tā kvalitāte, kā parasti atkarīga no pedagoga.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:29. Augusts 2018 - 12:06
(Link)
Nu jā visādi pulciņi, kur viņi izveido, piemēram, futbola komandu un tad spēles noteikumi un loģika viņus arī disciplinē un saliedē. Darīt to sakarīgā nevis tupā veidā. [Pasaki vēl ka obligātais kara dienests meiko sensu. Nemeiko, tā ir resursu notrallināšana, vajag profesionālo]
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:29. Augusts 2018 - 19:38
(Link)
Arī obligātais kara dienests var būt ļoti laba štelle, ja labticīgi organizēts. Priekš zēniem laba lieta. Vienkārši mums tas vienmēr asociēsies ar sovoka vai 90o sākuma bezpreģeliem un panīkumu.
From:[info]hessin
Date:29. Augusts 2018 - 19:49
(Link)
formu ar visu skaitīšanos rindā derētu pamainīt, bet nevajadzētu sūtīt mesidžu, ka fiziskas aktivitātes ir opcionālas un kaut kāda ekstra
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:29. Augusts 2018 - 23:05
(Link)
nu fiziskas aktivitātes viņiem tāpat gribēsies, tas drīzāk uz brīvā laika pavadīšanu attiecas un fiziskām aktivitātēm ir jābūt interesantām tipa pārgājieni alpīnisms spēles nevis stāvēt un vicināties ar rokām vai tupo skriet.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:30. Augusts 2018 - 03:08
(Link)
"formu ar visu skaitīšanos rindā derētu pamainīt"

Tik pat labi varētu pamainīt universitātes un sākt tajās ierīkot skeitparkus.
Forma ir komandas indikators. Kā futbolā utml. sporta veidos. Forma armijā nav nekas dekoratīvs, bet konkrēti funkcionāla lieta.
Skaitīšanās ierindā savukārt ir disciplīnas treniņš.
Tas viss nav nekas bezjēdzīgs, kā jūs sakāt, bet pat diezgan esenciāls komandas menedžmenta psiholoģijā.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:30. Augusts 2018 - 14:21
(Link)
Tas ir pareizi, bet jautājums - cik lielā mērā ir vajadzīgs taisīt no viņiem komandas un kāda veida? Vai viss šis ir vajadzīgs intelektuāla darba darīšanai sadarbojoties?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:30. Augusts 2018 - 19:36
(Link)
Tas ir vajadzīgs vispār. 'Pašplūsma' ir priekš zāli pīpējošiem hipijiem. Tā tava garlaicīga atkārtošanās par sadarbību kā visu attiecību pamatu ir feelgood uptopiska huiņa. Savukārt disciplinētība ir tikums pats par sevi. Izlutināti pašplūsminieki ir liels luksus. Tavs ZTP arī uz tādiem nekad neturēsies.