making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[2. Maijs 2018|11:33]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
From:[info]krishjaanis2
Date:2. Maijs 2018 - 18:07
(Link)
Normāli, ne, "tev ir cits priekšstats par x, tāpēc tālāk diskutēt nav jēgas", paldies, kārtējo reizi parādīji, cik nerelevants un margināls ir tavs morāli norūpētais viedoklis par populistiem Eiropā. Jo patreizējā kontrverse Eiropā ir tieši par divu dažādu brīvības koncepciju sadursmi.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:2. Maijs 2018 - 19:19
(Link)
Gedymin ir totalitārs komunists. Kurā brīdī viņi jebkad mēģinājuši iesaistīties dialogos?
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:2. Maijs 2018 - 19:33
(Link)
Turpini dzīvot savā fantāziju pasaulē.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:2. Maijs 2018 - 20:52
(Link)
Fantāzijās dzīvo tu pats. Alt-right (jeb pēc taviem vārdiem "ekstrēmi labējie" – https://en.wikipedia.org/wiki/Alt-right) jau diez vai vispār tiks pie varas. Tas būtu ļoti dīvaini.

Bet es iedomājos, ka tu wiki pat nelasīsi, tāpat kā nelasīji, ko saka citi cilvēki, kuri ir apsūdzēti par alt-right – kā Dž. Pītersons, Skots Adams u.c.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:2. Maijs 2018 - 22:09
(Link)
Viņš nerunāja par 'alt-right', kas vispār ir margināls fenomens, ja to vispār var definēt kā fenomenu. Tas ir vairāk sjw izgudrots burbulis, kas figurēt sāka laikam geimergeitas laikos. Viņš teica "ekstrēmi labējie", kas protams, ir ļoti tipisks demagoģisks solis, ņemot vērā, ka tikai kreisie šobrīd mēdz būt ekstrēmi. Labējais spārns jau labu laiku bija kļuvis centriski liberāls at best. Tas ir preslovutais Overtona logs in action. Ja esi nedaudz pa kreisi no Mao, tad esi right-wing. Ja nebūt neatbalsti Mao, tad labējais ekstrēmists. Labi atceramies šāda veida retoriku no mūsu pašu pagātnes.