making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[2. Maijs 2018|11:33]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
From:[info]krishjaanis2
Date:2. Maijs 2018 - 18:04
(Link)
Pag, partijas un vadlības taču ir jāvērtē pēc to īstenotajām konkrētajām politikām, nevis pašapzīmējumiem? Merkeles partija taču arī sevi apzīmē, kā "konservatīvos", taču nekas nav tālāk no taisnības.

Par to, vai UK un ASV noticis kas drausmīgs vēl var strīdēties, salīdzinot ar kontinentālo Eiropu, abas minētās valstis ir daudz labākā situācijā, kas atspoguļojas kaut vai universitāšu reitingu rādītājos. Varētu teikt, ka breksits un Tramps izdevās tieši tāpēc, ka UK un ASV, salīdzinājumā ar dekadento kontinentu, ir politikas filozofijas un sabiedrības pašorganizēšanās un reaģētspējās ziņā daudz labākā ziņā nekā pārējā Eiropa.
Tiesa, melīgs ir apgalvojums par abu valstu "labējumu" - Bušs jaunākais bija pretīgs internacionālists (lai gan pret islāma terorismu bija jāieņem maksimāli stipra nostāja), pro-life jautājumā viņam bija tikai plika retorika, tos kaut cik sācis risināt Tramps, ekonomikas ziņā Bušs bija tāds pats nožēlojams globālists kā neglābjami sociāli kreisais Blērs. Blērs vispār faktiski noraka Britāniju. Par to, cik "labējas" ir bijušas šo valstu vadlības vari spriest kaut vai par to, ka šādās vairāk uz konservatīvismu sliecošās zemēs izdevās izspiest geju laulības. Utml. Lūdzu, runā par konkrētām politikām.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:2. Maijs 2018 - 19:18
(Link)
Nu par UK tu galīgi auzās iebrauci. Viņi, Zviedrija un Vācija šobrīd konkurē par visdegradētākās un suicidālākās valsts titulu + visas vistālāk aizgājušas flirtā ar totalitārismu. Konkurence ir sīva, tas gan. Neviens neļauj konkurentam izvirzīties pat par pus pēdu vadībā.
From:(Anonymous)
Date:2. Maijs 2018 - 19:38
(Link)
Krišana par upuriem ar Kremļa naudu dāsni apmaksātam dezinformācijas kampaņām (Trampa ievēlēšana, Brexit) nav "pašorganizēšanās". Tramps tikai vēl vairāk pastiprinās plutokrātiju un UK turpinās nīkuļot ar saviem post-impērijas kompleksiem.
From:[info]krishjaanis2
Date:2. Maijs 2018 - 21:11
(Link)
Krišana par upuri mediju un iepriekšējās politiskās elites uzpūstām, nepierādītām kauzālām saitēm ir visīstākā masu dezinformācijas kampaņa.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:2. Maijs 2018 - 22:02
(Link)
muh russians lel