making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[11. Apr 2018|12:00]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Aprīlis 2018 - 17:50
(Link)
Žetons par to, ka tik īsā tekstiņā spēji sešas reizes pielietot vārdu ar sakni 'propagand'. Vēl jo apbrīnojamāk kādā kontekstā. Cilvēki, kas nepiekrīt tev vai cenšas pasargāties/brīdināt par ekstrēmu leftwing politiku vai globālisma draudiem ir 'propagandisti'. Cilvēki, kas cīnās par vārda brīvību, tiesībām pašnoteikties savā valstī un pret valsts varas cenšanos ieviest orveliskus, tiesības ierobežojošus likumus un nu jau tīri fiziskas represijas par 'wrongthinku' ir propagandisti. Kas vēl ir propagandisti? Tu jau tuvojies Rubika līmeņa izkoptajai šizodemagoģijai.

Jā, klimats polarizējas un tik tiešām, tas ko ierasts dēvēt par raitwingu sāk mosties. Tiesa gan ne tuvu ekstrēmā līmenī kā tas ir ar taviem korišiem. Tā ir vienkārši atbildes reakcija uz ar vien nenormālākiem centieniem visos civilizācijas līmeņos ieviest policejiskas un, jap, melīgi propagandiskas normas. Tu negaidīji, ka būs backlash pret tādiem kā tu? Tu domāji, ka spešiet iegūt absolūtu kontroli par visiem naratīviem bez jebkādas pretestības. Welp, tu kļūdījies. Cilvēki nav tik naivi un konformistiski. Es nekad nebūtu Trampa atbalstītājs un tieši tā pat vairums ASV pilsoņu tādu cilvēku izvēlētos kā pēdējo variantu, JA kreiso/globālistu totalitārās tendences atkal nebūtu eskalējušās tik lielā mērā un nesāktu izskatīties pēc back to the USSR kursa.

Tas, ka arī Austrumeiropā par šīm tendencēm runā un demonstrējas modrība ne tikai no ierindas pilsoņu, bet arī politiķu puses (Latvijā gan pagaidām ar to par švaku) ir patīkams pārsteigums.
Ja nu kāds te ir propagandas zombijs, kas 100% atgremo Rietumos dominējošos kultūrmarksisma pamfletus, ko globālisti izmanto skaldi un valdi politikas īstenošanai, tad tas esi tu. Atjēdzies lūdzu.