making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[16. Feb 2018|15:48]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:17. Februāris 2018 - 18:15
(Link)
#rationalizations
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:17. Februāris 2018 - 23:33
(Link)
Kādēļ, pēc Tavām domām, šajā gadījumā man varētu vajadzēt/es varētu vēlēties racionalizēt?
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:18. Februāris 2018 - 13:07
(Link)
Tas, ko biedri sauktu par "autismu" (skat. extranjero komentāru tavējam), ar to nedomājot diagnozi, bet reakcijas veidu - it kā loģiski argument, bet neskatās uz kopējo bildi.

Traibālisms un spēku tērēšana cīņā pret nepareizi domājošajiem profesoriem, nav tas, ar ko studentiem AI iestādēs vajadzētu nodarboties.
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:18. Februāris 2018 - 13:32
(Link)
Nevajadzētu, piekrītu. Viņi ar to var nodarboties brīvajā laikā un ārpus universitāšu atbalsta vai resursiem. Tiesa gan, tieši tas pats attiecas uz pilnīgi visu veidu aktīvismu, t.sk. to, pret ko iestājas minētie indivīdi.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:18. Februāris 2018 - 09:29
(Link)
#rationalizations

Jā, TU racionalizē vāji maskētas politiskas ideoloģijas institucionalizēšanu akadēmijā. Ja tu būtu dzīvojis PSRS laikos, noteikti būtu starp komjaunatnes līderiem. Pītersons cīnās PRET zinātnes ideoloģizēšanu. Nožēlojami, ka valstī, kas pati izgājusi sarkano mēslu totalitārismu un vēl no bērnības/jaunības gadiem atceras marksisma-ļeņinisma piesūcinātos mācību materiālus/priekšvārdus, šobrīd atļaujās aizstāvēt šāda paša tipa ideoloģiskas subversijas un smadzeņu skalošanas mēģinājumus Rietumu civilizācijā. Tas ir kaut kāds Stokholmas sindroms vai MK ultra tipa sūds, par ko te bieži raksta ulvs? Ķipa, vienreiz jau izdrāza un tagad pats prasa, lai drāž vēl.