making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[10. Aug 2017|13:57]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:13. Augusts 2017 - 19:43
(Link)
Kas ir ''unsustaibable'' ir ņemt civilizētās valstīs miljoniem mežoņu ar vidējo IQ 70 līmenī un kultūru, kas ne ar ko neatšķiras no akmens laikmeta. Lūk tam mēs labi redzēsim ilgejošas sekas, vismaz asevišķās valstīs. Tu negribētu dzīvot kopā ar 5-70 IQ retārdu, kas publiski gramstās gar pautiem. Neviens negrib.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:13. Augusts 2017 - 20:17
(Link)
Tikai tad, ja dažas grupas to izmanto power grab.

Īstās briesmas nāk no tā, ka zviedrijā vai citur eiropā varētu nākt pie varas labējie ekstrēmisti. Labi, ka spriežot pēc internormal komentāriem vilnis noplok.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:14. Augusts 2017 - 13:06
(Link)
Tāda lieta kā ''labējie ekstrēmisti'' Eiropā vispār nepastāv kā suga. Vienīgie ekstrēmisti tur ir tuksnešu nēģeri, kuri kā smej, arī ir labēji, bet tā kā viņi ir sveši un brūni, tad tādi kā tu ir okej ar viņu ekstremālajiem uzskatiem.
Ir vienkārši centriskas, puslīdz saprātīgas konservatīvas partijas, kas vēlas ierobežot ļevoku šizofrēniju. SD Zviedrijā ir viena no tādām un polls, ko reklamēja diegamēsls nav objektīvs, jo tas ir telefoniskais-neanonīmais. Lielākā daļa zviedru nekad t-a-t neatklās, ka atbalsta SD, jo turienes domu policija var viņus par to viegli marginalizēt. Vienīgie uzticamie polli ir totāli anonīmie un tie nepārtraukti rāda tikai popularitātes kāpumu.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:14. Augusts 2017 - 15:03
(Link)
Kind of missing my point here. Sauc kā gribi, bet tādu politika, kas ar šo vārdu savienojumu tiek asociēta man liekas eksistenciāls drauds. Attiecīgo politiķu nākšana pie varas būtu vismaz iemesls emigrēt, ja tur dzīvotu (vispār pieņemot, ka līdz ar pārējiem untermenschen netieku izmests laukā automātiski).

Negribu spēlēt arī imigrantu vidū ierasto spēli "mēs esam pēdējie pareizi imigranti, pareizi darījāt, ka mūs ielaidāt, bet tagad gan, lūdzu, aiztaisiet durvis".
From:(Anonymous)
Date:14. Augusts 2017 - 17:50
(Link)
Bet kāpēc tu nekādā gadījumā pat uz brīdi racionāli neapsver, ka valstīm tiešām var būt tāda elementāra lieta un tiesības kā imigrācijas ierobežošana un noteiktu griestu/robežu nospraušana? Tā vienmēr visos civilizācijas vēstures posmos ir bijusi opcija, tāpat kā aktīvisti skandē "imigrācija ir bijusi vienmēr", tā arī normāli vēstures pārzinātāji arī var teikt, ka "imigrācijas ierobežošana arī ir bijusi vienmēr". Kaut vai ASV pēdējos 150 gados. Vai Kanāda. Vai Austrālija. Vai tiešām tev kā imigrantam ir grūti izkāpt ārā no savas personīgās ieinteresētības un apsvērt pāris racionālus argumentus par labu imigrācijas ierobežošanai un slēgtākām robežām? Vai arī tev vēsture neatgriezeniski skrien tikai vienā virzienā (kā liecina tavs komentārs par sociālismu 2.0)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:14. Augusts 2017 - 20:32
(Link)
Es ļoti priecātos, ja tādi kā tu aizmigrētu nahuj prom no Eiropas. Tas attiecas uz visiem elojiem/piktajām kolonnām. Piss nahuj!