making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[29. Maijs 2016|18:21]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:30. Maijs 2016 - 00:35
(Link)
Nu sjw pideri kā tu vēl jo mazāk, jo jums nav nākotnes. Jūs esat cimperlīgas meitenes, kas dusmīgi sit kājiņu pret zemi, jo kāds pateica ''mean things'' par jums. Evolucionārs atkritums, kas izmēzīs sevi genofonda kompostā pats no sevis.

Tramps nedemonstrē bērnišķīgu, bet racionālu noliegumu. Ja tev pieskrien klāt kaut kāda rozā feministe un sāk bļaut sejā par tavu vīrieša privilēģiju, vai kad kāds pasaka, ka iebraukt svešā valstī ir ''cilvēktiesība'', tu smejies viņam sejā/ignorē, nevis sāc apstrīdēt. Analoģiski kā to darītu, ja siekalojošs daunis tev piepistos uz ielas. Drīz to sāks darīt arī vidējais pilsonis un, ja lietas eskalēsies, varbūt sāks atkal parādīties brūnbikšainie, lai sistu tādus kā tumšās vārtrūmēs. Tramps vai Visu Latvijai tad vairs nebūs tava lielākā problēma.XD
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:30. Maijs 2016 - 00:42
(Link)
Redzi - tevis paša komentārus (ar impotento argumentāciju, bezsakarīgo pļūtīšanu & lozungu skandināšanu) citās cibās mēdz uztvert kā "siekalojošu dauni, kurš piepišas uz ielas". Tādēļ citreiz varbūt publiski nesmilksti, kad tev tiek nogriezta komentēšanas iespēja. :)