saka_taisniibu2 ([info]saka_taisniibu2) rakstīja,
Re: Hint! C'mon, tev vairs nepatīk šī spēle?
Protams, Tramps bija autentisks iedzimtās darbašķiras mēģinājums sacelties pret kreiso+liberāļu+lielkapitāla izveidoto globalizātās pārvaldības (Zinātnē Balstītās) sistēmu, kas neizdevās, jo šī iekārta ir ārkārtīgi varena un establišmenta "sociālisti" (Bērnijs, Korbins, Korteza utt) ir pilnībā lielkapitāla roklaižas. Dabiski, tu saki, ka populisti ir lielkapitāla roklaižas, es saku, ka tavējie šampānieša sociālisti ir lielkapitāla roklaižas, bet vienam no mums ir taisnība, un tā kā viss hobsiāniskais lielkapitāla aparāts (valdības, pārnacionāli NVO, popkultūra, Holivuda, akadēmija, soctīkli, mediji, korporācijas utt) akadēmiska kreisuma mērcē tiek konsekventi paniski lietots pret populistu dumpjiem un iedzimto darbašķiru (t.i., demokrātiju) visur pasaulē, jāsecina, ka tavai pusei nav taisnības un ka jūs dzīvojat pastāvīgā pašapmānā un false consciousness miglā. Smieklīgi klausīties par "ienaidnieka ģenerēšanu" un "debesmannas solīšanu" no kāda, kura idejiskajā ievirzē lielais bubulis ir neoliberālisms (+ fašisti, populisti, homofobi utml), bet debesmannā - 60to gadu "labklājības valsts", zudis nostalģisks zelta laikmets pirms reiganisma un tečerisma iestāšanās. Jebkurš strādnieks jūsu baltroču murgiem redz automātiski cauri, jo viņi ar savu gut feeling skaidri jūt, ka šampānieša sociķu skatījumā šie parastie ļaudis ir tikai tumša, neizglītota, homofobisku, transfobisku, rasistisku ksenofobu masa, pie kuras reizēm ir vērts apelēt, lai izsistu dividendes no saviem lielkapitāla saimniekiem. Proti, laptopu šķiras vārīšanās par Bērniju/Korbinu ir tāda kā valdošās atsakņotās, pārnacionālās flyover elites neliela iekšēja berze, konkurence savā starpā par pieeju jauniem bullshit jobs, ar kuru palīdzību slaukt un apkāst darbašķiru.


Tagad vēl tu piesauc ekonomisko un materiālistisko determinismu. Vareni, ar jūsējiem jo dziļāk purvā, jo trakāk. Mūžīgais 19. gs. Savukārt "cilvēktiesības" (vienalga, liberālā, neoliberālā, sociālistiskā garnējumā) ir apriori aplamas, jo Aristotels sprieda pareizi, bet Hobss, Loks, Ruso, Mills, Roulzs utt - nepareizi. Protams, ka es esmu populists. Tas ir labs vārds. Tas nozīmē, ka tu esi tautas un demokrātijas pusē. Kamēr tie pārējie, ieskaitot "demokrātiskos sociālistus" ir kārtējie tehnokrātiskie vilki jēra ādās.

Ar "pilsonisko sabiedrību" jūs saprotiet tikai Sorosa fondu, nevis autentisko apspiesto ļaužu sacelšanos un pašorganizēšanos pret laptopa šķiras kundzību un cinismu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?