Uzšķērd sevi. Aizšuj sevi ciet.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šorīt braucot ar tramvaju, ieraudzīju to sīko nekautrīgo pavedinātāju. Ja vien viņš neizskatītos tik nepilngadīgs. Ja vien viņš nebūtu tik ļoti nepilngadīgs. Pēdējās dienās vispār ir kaut kāda sen nesatikto cilvēku atkalredzēšanās. Un vakar, laikam, valīgāko no klases valīšiem redzēju. Brauca manā tramvajā. Bet tikpat labi tā varēja nebūt viņa. Heh. Vakar man bija pohujistiskais par savu izskatu. Bezizmēra biksēs, neķemmētiem matiem, bez acīm. Kam negadās. Tagad viņa varēs kladzināt visām sirdsmīļajām klasesbiedrenēm kāda es nezvīža un vispār. On the other hand man tie cilvēki ir vienaldzīgi. Tikpat ļoti, cik skolas laikā.
Un dīvaini ir tas, ka mums ar mīļumiņu aptrūkstas, par ko runāt.
  • Kā tas ir, aptrūkstas?! Aknu muļķības.
    • Nez. Vakar bija pāris tādi brīži. :/ Un man tas galīgi nepatīk.
      Sak', ko grib, bet mēs četras, kas skolās laikā pārāk bieži vis nekomunicējām, pēc skolas turamies kopā. Un, manuprāt, tā ir īsta draudzība.. nekā tās, kas izplēn, kad vairs nav ikdienā jābūt kopā. Skolas draudzenes/draugi, kora draudzenes/draugi, dažādu pulciņu draudzības, ceļojumu biedri utt. Mums nekas nekas cits neliek būt kopā, tikai draudzība.
      Man tādas filozofiskas pārdomas pēdējās dienās. Nīče vainīgs(ne mīļumiņš, kā vienmēr). :D
      • Nu vakar es tāds galīgi apmiegojies un noņurcīts biju, pie tam vislaik bija jāuztraucas, ka tev negaršo tā vista un tā.
        Bet jā, vainosim Nīči.
        Un ja tev pēdējās dienaš filozofiskais uznācis, tev būtu patikusi mana šīrīta daoisma lekcija.
        • Man garšoja! Un dīvainākais ir tas, ka es darbā pusdienās parasti puspudeli nemaigā tabasco mērci salaistīju uz šķīvja(kas parasti visiem lika uz mani paskatīties ar izbrīnītu sejas izteiksmi), bet tagad iekšas(laikam gastrīts būs pie vainas) vairs netur vai kā.
          Mhm. Man pilnīgi škrobe, ka man skolā tikai matemātika, fizika un programmēšanas prieki. Lai vai cik dīvaini, bet man pietrūkst literatūras un vēstures stundu. :/
        • Un es pēdējā laikā pārāk daudz izmantoju vārdus "pēdējā laikā" un "dīvaini". :/
Powered by Sviesta Ciba