liela guļava -
Novembris 2016
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
Trešdiena, 31. Augusts 2016 00:30
Es reizē cenšos pēc iespējas vairāk un pēc iespējas mazāk runāt par, piemēram, depresiju un trauksmi, jo absolūti visiem ir kāds Viedoklis, pārsvarā balstīts uz puņķiem un pagaldes drupačām. Mazāk runāt, lai nav jāzaudē cieņa pret citādi saprātīgiem ļaudīm, bet viņi tāpat atrod iespējas izteikties un neatgriezeniski sabojāt iespaidu par sevi. Vairāk runāt, lai mazinātu stigmu un tumsonību, bet tas ir diezgan bezjēdzīgi. Nesen atradu vēl vienu tēmu, par kuru visiem ir Viedoklis. Uzturs. Biju pamanījusi, ka šie viedokļi cilvēkiem sāk nākt ārā pie katras izdevības, it sevišķi, ja kāds tiek kaut vai turēts aizdomās par, piemēram, gaļas neēšanu. Bez šaubām pati esmu kādreiz pateikusi kaut ko stulbu. Nesen rūpīgāk palasīju par dažām savām veselības problēmām un ne krasi, bet tomēr pamanāmi nomainīju savu ēdienkarti. Lai neieslīgtu diskusijās par to, ka kāds ir lasījis vai pieredzējis kaut ko citu, neprecizēšu kā, dažas besīgas sarunas man par to jau ir bijušas. Ar šo visu es gribēju pateikt tikai vienu - visi pasaules cilvēki ir PAKAĻAS, jo neviens man nekad nebija pateicis, ka ir opcija nebūt vienmēr izsalkušai. Es visu mūžu domāju, ka jūs visi vienkārši esat kiborgi ar dzelzs gribasspēkiem, kas savaldās un neēd vairāk par spīti tam, ka vienīgās (man zināmās) sajūtas ir milzīgs izsalkums, izsalkums vai mazliet mazāks izsalkums ar pušu sprāgstošu vēderu. Izrādās, citi vienkārši ēd sev piemērotu ēdienu. Pat ja nenotiks nekādas pozitīvas veselības izmaiņas, esmu pilnīgi gatava visu mūžu ēst drusku dīvaini, lai vairs nepavadītu visu nomoda laiku, domājot par to, ko vēl drīkstētu apēst. PAKAĻAS! Tā vien gribas kādam iesist pa seju par visiem šiem mocību gadiem. Bet nu es atkal varu vilkt vājas paralēles ar depresiju un teikt, ka tā ir līdzīga sajūta kā tad, kad beidzot ir atrasti piemēroti antidepresanti. Kaut kas, kas aizpilda visu nomodu, ir vienkārši prom, poof! Un ir iespējams pievērst uzmanību kaut kam citam vēl bez bezgalīga melnuma vai bezgalīga tukšuma (vēderā). Iespēja justies vienkārši normāli ir kaut kas neticami lielisks un par zemu novērtēts.

7CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

magic_raddish
magic_raddish
Agnese
Trešdiena, 31. Augusts 2016 08:58

Es ceru, ka tavā ēdienkartē ietilpst sušī :3


ReplyThread
gamall
gamall
gamall
Trešdiena, 31. Augusts 2016 18:26

Ar nosacījumu, ka tos ēdu no tavas rokas :*


ReplyThread Parent
saccharomyces
saccharomyces
cukursēne
Trešdiena, 31. Augusts 2016 09:16

man gan vispār ļoti interesē arī konkrētas detaļas, bet galvenokārt, protams, milzu prieks, ka esi atradusi kaut ko sev piemērotu!! iespējas paēst ārpus mājas nav sarāvušās līdz minimumam?


ReplyThread
gamall
gamall
gamall
Trešdiena, 31. Augusts 2016 18:32

konkrētās detaļās, um, ja sanāks iet pie tevis ciemos, ņemšu līdzi kastītē sev ēdienu :D bet es negrasos tam visam pieturēties tik strikti, lai nevarētu apēst kādu kumosu "nepareizas" paikas. un iepriekšējās dažās nedēļās uzzināju, ka iestādes ar all-day breakfast menu man der vislabāk šajā ziņā.


ReplyThread Parent
remedia
remedia
remedia
Piektdiena, 2. Septembris 2016 00:12

bet bet bet es nezināju, ka Tu tā jūties! man šķiet, to nevar ļoti viegli no malas redzēt, it īpaši, ja Tu iepriekš centies turēties pie gribasspēka. (un tagad es visu laiku šaubīšos, vai esmu tikpat vai vairāk vai mazāk izsalkusi, kā citi ><)
(vai Tu esi atpakaļ LV?)


ReplyThread
gamall
gamall
gamall
Piektdiena, 2. Septembris 2016 17:14

tā ir viena no tām lietām, par kuru nevar zināt, vai tā ir normāla, bet par katru sīkāko ķermeņa funkciju nevar visu nepārtraukti rīserčot. besīgi ir aiziet pie ārsta, kurš pajautā, vai tā un tā funkcija ir normāla. kā lai es to zinu?! tā vienmēr ir bijis!
esmu jau nedēļu kā mājās, svinu to, ka vairs nevajadzēs caur zobiem jokot, ka esmu augošs bērns un tāpēc vienmēr izsalkusi, ar datorspēlēm un kafiju.


ReplyThread Parent
nistagms
nistagms
krēpjlācis
Piektdiena, 17. Janvāris 2020 03:07

"Iespēja justies vienkārši normāli ir kaut kas neticami lielisks un par zemu novērtēts."

100% piekrītu


ReplyThread