liela guļava -
Novembris 2016
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
Piektdiena, 25. Novembris 2005 16:53

Kur cilvēki parasti atrod sev draugus? Nu tas ir tā, iepazīstas normālos apstākļos, ikdienā satiekas, kopā ir interesanti, pļāpā, kopā jautrojas, runā par nopietnām lietām, salīdzina intereses, uztic noslēpumus? Man arī kaut ko tamlīdzīgu vajag.


13CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

sapnjotaaja
sapnjotaaja
Piektdiena, 25. Novembris 2005 22:53

es atradu kurbijkurnee ... iepazinos ar ldaudziem cilvekiem, un paaris patureeja mani savaa tuvumaa, pie daziem pati piekeeros ...

gruutak jau ir peectam atrast tos briizus kad pabuut kopaa, un taja visaa daliities.


ReplyThread
gamall
gamall
gamall
Pirmdiena, 28. Novembris 2005 15:12

Par to es tevi arī apbrīnoju :p jo kaut kādā nebūt kurbijkurniešu barā es parasti jūtos tikpat izsviesta no laivas kā basketbola laukumā. Manis tur vienkārši nav.


ReplyThread Parent
diana
diana
Sestdiena, 26. Novembris 2005 09:45

mjā...
un kur atrast draugus, ja nav laika iepazīties?


ReplyThread
gamall
gamall
gamall
Pirmdiena, 28. Novembris 2005 15:26

Ē, nu jā... Tas ir sarežģīti. Ieteikumu nav.


ReplyThread Parent
mattiass
mattiass
Mattiass
Pirmdiena, 28. Novembris 2005 15:46

Heh, gamall, ja man buutu tik vien kaa tavas probleemas... nu meegjini, meklee ;) kameer atraddiisi.

Patiesiiba ir taada, ka tu rodi draugus sabiedriibaa, kur tu apgrozies. Ieguut tur, kur tevis nav, ir utopija. Taa kaa tava vieniigaa iespeeja ir aiziet no KK, bet tev tas neizdosies. Taadi nu mees esam, tie aptaureetie - ielipushi un aaraa netiekam, pat tie, kuri grib.

Man ir savaadaak. Patiesiibaa man Kurbele ir vieta, kur izlaadeeties un virtuaali pakasiities... nu jaa, un kur apmierinaat savu godkaari. Nu un arii vieta, kur es gainoju infu par virtuaaliem pasaakumiem.

Bet tiiri teoreetiski njemot, es jebkuraa briidii vareetu vispaar paarstaat lietot Inetu, jo nu naf man pagaidaam iistu draugu Inetaa. Naf.

Un tiem, kas kljuust par labiem pazinjaam, es uzzinu telefonus un citus kontaktus.

Lai gan, iisti, patiesi iisti draugi Kurbelee... nez, man taa laikam ir utopija. Liidz shim nekas taads nav bijis, pat attieciibaa uz tiem, ar ko es paarmainjas peec dazhreiz nekasos. ;)
Aciimredzot mana nekomunikabilitaate (johaidii, cik mezhgjus meeliijoshs vaards) izpauzhas taa, ka neviens man neuzticas. Nu ko, varbuut nevajag ar. Es kaut kaa paardziivoshu, bet cilveeki pashi nezina, ko vinji zaudee...

Anyway, negribeeju te piespamot tavus komentaarus, Gamall, ar savaam paardomaam, iisaak sakot, diez vai tu aarpus Kurbeles kaut ko atradiisi, bet veelu veiksmi.


ReplyThread
gamall
gamall
gamall
Pirmdiena, 28. Novembris 2005 17:06

Ja man ir kādas reālas problēmas, tad nerakstu par tām Cibā. Ja rakstu par kaut ko, kas izklausās pēc problēmām, tad tie ir vienkārši nomācoši sīkumi. Tad varbūt kāds mani arī ņems un uzmundrinās, bet ar komentiem tādu tiešām lielu problēmu nevar atrisināt.

Kurbijkurne man pastāv jau mazliet pārāk ilgi, tā ir vieta, kurā ir haoss un nekad nekas nenotiek vajadzīgā brīdī. (KK ir pilnīgs arbūzs!)

Es nevarētu pārstāt lietot netu, jo ir dažas anime sērijas, ko skatos :p un daži cilvēki, kuri liekas puslīdz sakarīgi, bet nav sanācis papļāpāt.

Pāris cilvēki ir, kurus varu nosaukt par labiem paziņām. (wow!) Bet es neesmu ne ar vienu cilvēku no neta kopā dzērusi tēju. Neesmu un vis. (Toties esmu mēģinājusi sarunāt!)

Ē, redzi, domājoši cilvēki, ar kuriem būtu vērts iepazīties, nemēdz nākt uz tādiem KK pasākumiem. Visiem jau ir savi tusi.

Paklau, kas tev īsti ir ar to nabaga kurbeli? :p


ReplyThread Parent
sapnjotaaja
sapnjotaaja
Pirmdiena, 28. Novembris 2005 18:35

redzi - nets ir veids ka ar shaadiem cilveekiem iepaziities, peecaak sarunaat kaadu atsevishku vietu vai veidu ka satikties, vai arii satikties kaadaa no KbKn pasaakumiem :)

KbKn personiigi man arii ir komuniceeshanaas veids, bet tikai komuniceejot ar cilveekiem , var iepaziit citus cilveekus, un personiigi man likaas ka tu esi pietiekami komunikabla un interesanta.

un par skolu - tas tieshama ir SVIESC :)

laivaikaa - tu noteikti atradisii draugus, un arii laiku lai ar vinjiem buutu kopaa, jo kaa jua tika mineets, tad arii vinjiem ir vajadziigs briidis no tava laika


ReplyThread Parent
crescendo
crescendo
crescendo
Otrdiena, 29. Novembris 2005 11:58

Cilvēki atrod draugus tur, kur uzturas kopā ar sev līdzīgi domājošajiem un jūtas gana brīvi, lai runātu.

Ir daži, kas jūtas brīvi visur.

Ir daži, kas nejūtas brīvi gandrīz nekur.

Virtuāli.... nez, es teiktu nacionālā īpašība - kūtrums traucē. lai gan... nez.

Varētu jau likties, intravertajiem vieglāk atrast draugus virtuāli - bet tas tā nav.

Vieglāk ir tai nelielajai daļiņai, kas ar cilvēkiem nekomunicē tieši dēļ smagiem aizspriedumiem paši par savu izskatu - un tad vēl tiem, kam vienkārši nav laika regulāri iet uz alus (vai kas nu kam labāk tīk) iedzeršanām attiecību uzturēšanai (un tādi jau ir vairāk - un tomēr, arī tādu nav nemaz tik daudz. Un viņi pārsvarā pa draugiem.lv tusinās).

Bet gan vieniem gan otriem virtualitāte palīdzēs tikai tad, ja viņi jau tāpat pēc dabas ir ekstravertie ar visiem pļāpātāji.

Tu tāda neesi.

Tu vienkārši esi pati par sevi- gan kurbijkurnē virtuāli gan (pieņemu, jo nav ne jausmas) kad kurbijkurnieši satiekas reāli.

Vispār jau draugus nemeklē un neatrod. Tos tikai rada - no tiem, kas kaut kādu iemeslu dēļ pagadījušies dzīves ceļā un ar kuriem bijis vismaz kaut kas gana kopīgs, lai šāda vēlme rastos.


ReplyThread
gamall
gamall
gamall
Otrdiena, 29. Novembris 2005 13:35
Gao!

Nu gan, vispār tas jau no paša sākuma bija tāds vairāk retorisks jautājums :)

Esmu nonākusi pie secinājuma, ka man ir viens īsts draugs, kuru satiku nejauši, tikpat nejauši kopā nācās pavadīt laiku un absolūti nejauši ir tiešām draugs. Man nemaz nevajag, lai varētu pati savā aprakstā ierakstīt "daudz draugu", bet Lielās Depresīvās Domas nāk virsū tad, kad ar to vienu cilvēku gadās sastrīdēties. Kā tad, kad es veidoju šo ierakstu.

Bet paldies, tas ir vairāk vai mazāk šoks, ka visādi pilnīgi sveši cilvēki metas mani mierināt. Paldies :)


ReplyThread
hope
hope
hope
Ceturtdiena, 1. Decembris 2005 16:51

jo vairāk draugu jo vairāk problēmas


ReplyThread
gamall
gamall
gamall
Ceturtdiena, 1. Decembris 2005 17:08

Ja tev ar viņiem visiem jādzīvo kopā, tad varbūt :p


ReplyThread Parent
hope
hope
hope
Ceturtdiena, 1. Decembris 2005 17:13

a bet iedomājies - tev ir teiksim kādi 30 labi draugi ar kuriem tu regulāri tusē kopā. Un iedomājies kas notiek tad kad katrs sāk tev zvanīt un katram kaut ko no tevis vajag? Jāsāk plānot laiks kad ar janku aiziet uz filmu, kad ar pēci pasēdēt bārā utt...
Ok, ir labi ja ir draugi, bet nav labi ja ir daudz draugu. Vajag nevis kvantitāti bet kvalitāti.

bet nu tas tā...


ReplyThread Parent
gamall
gamall
gamall
Ceturtdiena, 1. Decembris 2005 20:06

Sitīšu jebkuram, kas apgalvos, ka viņam ir 30 īsti draugi :p Jau trīs īsti draugi ir ļoti daudz.

Bet laiku es plānoju jau tagad. Hope, vajag darīt kaut ko, nevis gulšņāt pie monitora! :O


ReplyThread Parent