liela guļava -
Novembris 2016
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
Piektdiena, 25. Novembris 2005 16:53

13CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

mattiass
mattiass
Mattiass
Pirmdiena, 28. Novembris 2005 15:46

Heh, gamall, ja man buutu tik vien kaa tavas probleemas... nu meegjini, meklee ;) kameer atraddiisi.

Patiesiiba ir taada, ka tu rodi draugus sabiedriibaa, kur tu apgrozies. Ieguut tur, kur tevis nav, ir utopija. Taa kaa tava vieniigaa iespeeja ir aiziet no KK, bet tev tas neizdosies. Taadi nu mees esam, tie aptaureetie - ielipushi un aaraa netiekam, pat tie, kuri grib.

Man ir savaadaak. Patiesiibaa man Kurbele ir vieta, kur izlaadeeties un virtuaali pakasiities... nu jaa, un kur apmierinaat savu godkaari. Nu un arii vieta, kur es gainoju infu par virtuaaliem pasaakumiem.

Bet tiiri teoreetiski njemot, es jebkuraa briidii vareetu vispaar paarstaat lietot Inetu, jo nu naf man pagaidaam iistu draugu Inetaa. Naf.

Un tiem, kas kljuust par labiem pazinjaam, es uzzinu telefonus un citus kontaktus.

Lai gan, iisti, patiesi iisti draugi Kurbelee... nez, man taa laikam ir utopija. Liidz shim nekas taads nav bijis, pat attieciibaa uz tiem, ar ko es paarmainjas peec dazhreiz nekasos. ;)
Aciimredzot mana nekomunikabilitaate (johaidii, cik mezhgjus meeliijoshs vaards) izpauzhas taa, ka neviens man neuzticas. Nu ko, varbuut nevajag ar. Es kaut kaa paardziivoshu, bet cilveeki pashi nezina, ko vinji zaudee...

Anyway, negribeeju te piespamot tavus komentaarus, Gamall, ar savaam paardomaam, iisaak sakot, diez vai tu aarpus Kurbeles kaut ko atradiisi, bet veelu veiksmi.


ReplyThread
gamall
gamall
gamall
Pirmdiena, 28. Novembris 2005 17:06

Ja man ir kādas reālas problēmas, tad nerakstu par tām Cibā. Ja rakstu par kaut ko, kas izklausās pēc problēmām, tad tie ir vienkārši nomācoši sīkumi. Tad varbūt kāds mani arī ņems un uzmundrinās, bet ar komentiem tādu tiešām lielu problēmu nevar atrisināt.

Kurbijkurne man pastāv jau mazliet pārāk ilgi, tā ir vieta, kurā ir haoss un nekad nekas nenotiek vajadzīgā brīdī. (KK ir pilnīgs arbūzs!)

Es nevarētu pārstāt lietot netu, jo ir dažas anime sērijas, ko skatos :p un daži cilvēki, kuri liekas puslīdz sakarīgi, bet nav sanācis papļāpāt.

Pāris cilvēki ir, kurus varu nosaukt par labiem paziņām. (wow!) Bet es neesmu ne ar vienu cilvēku no neta kopā dzērusi tēju. Neesmu un vis. (Toties esmu mēģinājusi sarunāt!)

Ē, redzi, domājoši cilvēki, ar kuriem būtu vērts iepazīties, nemēdz nākt uz tādiem KK pasākumiem. Visiem jau ir savi tusi.

Paklau, kas tev īsti ir ar to nabaga kurbeli? :p


ReplyThread Parent
sapnjotaaja
sapnjotaaja
Pirmdiena, 28. Novembris 2005 18:35

redzi - nets ir veids ka ar shaadiem cilveekiem iepaziities, peecaak sarunaat kaadu atsevishku vietu vai veidu ka satikties, vai arii satikties kaadaa no KbKn pasaakumiem :)

KbKn personiigi man arii ir komuniceeshanaas veids, bet tikai komuniceejot ar cilveekiem , var iepaziit citus cilveekus, un personiigi man likaas ka tu esi pietiekami komunikabla un interesanta.

un par skolu - tas tieshama ir SVIESC :)

laivaikaa - tu noteikti atradisii draugus, un arii laiku lai ar vinjiem buutu kopaa, jo kaa jua tika mineets, tad arii vinjiem ir vajadziigs briidis no tava laika


ReplyThread Parent