gale ([info]gale) rakstīja,
@ 2005-10-07 12:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:angry

Nikninjsh
Man riebjas Vecriiga vasaraa, kad vinja ir pilna ar aarzmniekiem. Kad ir pilns ar 'griboshiem' itaaljiem un velncvinjzin kaadu veel tautiibu paarstaavjiem. Man riebjas uzmaaciigi skatieni, stulbi izsaucieni un svilpieni.
Tieshi shaada pasha iemesla deelj shobriid man riebjas muusu straadnieki. Tie, kuri lamaajas aiz katra vaarda un suliigi spljaudaas ik pa 2aam minuuteem.
Izsvilptie vai izbljautie intereses apliecinaajumi tiek ierindoti kategorijaa 'pazemojoshi un pretiigi' nevis 'paldies par komplimentu'.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]perkons
2005-10-07 13:34 (saite)
Ir reizes, kad vajag lamāties un ir cilvēki (tai skaitā es), kuri "lamu" vārdus izmanto itin bieži ikdienā. Protams apzinoties vietu, laiku un ar ko runā. Nu ja, un es to neskaitu par lamāšanos..

(Atbildēt uz šo)


[info]dusk
2005-10-08 17:25 (saite)
Tas ir koks ar diviem galiem. Tu gribeetu lai uz tevi neskataas, kompleksost par savu izskatu, ka tas nav pienjemams lielaakai sabiedriibas daljai (te es domaaju kriteerijus kas shkiet simpatiski lielai daljai, jo nav nosleepums kaut kaa taksh vaaka, kiinozvaigznes u.c. izveelaas)? Labaak buut simpaatiskai un dzirdeet skaljas replikas, nekaa visu dziivi gausties es taada vai shaada. Nepieveers tam uzmaniibu. Veel vairaak par straadniekiem, attieciibaam un shadaam shteleem. Tas biezji vien teikts ar apzinju neskarot tevi personiigi, bet veersts pret to ko nevar dabuut, pret aizvainojumu sevii, reflektiivi.
Visumaa man liekas cilveekiem patiik divkosiibas. Piemeeram vakar veeroju kaa meitencs peldkostiimos baseinzaalee izklaidee (dejas sarunas utt) kaut kaadus vechus, peec tam paejo nostaak "nodirs" tos un otraadi vechi paejot nostaak iereec par taam, no seerijas kaa pa vinja naudu censhaas. Varu mineet daudz piemeeru. Bet rezultaats ir viens vajag veidot ap sevi savu pasauli un dziivot tajaa un apkaarteejiem nelikties ne zinis. Jo pat aiz laipniibas biezji vien sleepjas veelme "ielikt pagali tev ritenii", veel vairaak njemot veeraa sabiedriibas noslaanjoshanos.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?