gale ([info]gale) rakstīja,
@ 2005-08-18 09:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:high
Mūzika:Jane Birkin & Serge Gainsbourg - Je t'aime, moi non plus

-Je t'aime / - Moi non plus
Shoriit uz ielas satiku to koleegji. Nu, to, no kura toreiz tie diivainie SMS un taa.. Prieks satikt. Tieshaam, shaadi satikt ir prieks. Saskrieties. Netiishaaam. Un daljeeji nomierinaaja vinjsh mani. Nomierinaaja taadaa zinjaa, ka sarunas galvenais uzsvars bija uz to, ka pietruukst galvenokaart taa cilveeciskaa faktora. Ka pietruukst draudziigo smaidu un sarunu. Jaa, ir arii veel kas vairaak.. Ir! Bet tas neesot galvenais. Ja ir jaaizveelas, vinjsh, protams, ljoti cienot manu viedokli un tikshot galaa ar sevi un savaam emocijaam. Nu, ko lai saka - nekur pazust jau es netaisos, bet zinu arii robezhu par kuru tuvaak nelaidiishu. Nelaidiishu tur kur saakas 'draugi'. Lai paliek kategorijaa 'ljoti labi pazinjas'. Nav laika. Nav vietas. Mana 'iipatneejaa draugietilpiiba' ir izsmelta. Jauko cilveeku virpulis apkaart. Vinju ir ljoti daudz. Driizaak jaapaarsijaa jau esoshais zelts. Briivu vakanchu nav.

Vakarvakar atkal seedeeju ietinusies siltajaa sedzinjaa, klausiijos savu vismiiljaako muziku, dzeeru Late un veeroju saulrietu. Mani kaitina Vecriiga. Kaitina ar visu to steigu un knjadu. Bet Zebraa ir tik mieriigi. Filma paleeninaajumaa un vismaz triisreizintensiivaakas sajuutas. Vismaz piecreiz izteiktaakas kraasas. Miers. Seedeet un smaidiit.

Laime laikam pievelk kaa mushpapiirs. Vakar man bija labi vienai. Un kaa par spiiti tieshi vakar visvairaak uzmaniibas apliecinaajumu. Visvairaak iepaziishanaas meegjinaajumu. Ne jau rindaam un bariem. Nee - bez druuzmeeshanaas. Vienkaarshi pienaakot. Vienkaarshi uzdaavinot pukjzirniishus. Vienkaarshi pavadot liidz maajai. Vienkaarshi. Jaa - vienkaarshi! Buut laimiigam un dziivot skaisti ir vienkaarshi [laikam]. Vismaz vakar taa shkjita. Un veel pagaidaam arii taa shkjiet..



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]illumine
2005-08-18 10:59 (saite)
Man patīk vērot Vecrīgu. Sēdēt Skyline vai Neobārā un skatīties. Nebūtu tur tik šausmīgi dārgi, ietu biežāk.

Aizdomājos par savu ietilpību. Man kādu laiku arī bija tā, ka brīvās draugu vietas ir aizņemtas. Tagad gan nē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gale
2005-08-18 12:19 (saite)
Grr.. uzrakstiiju diezgan garu atbildi, bet internets nogljukojaas un nesaglabaaja. :)

Par Vecriigu. Tas, kas mani shobriid visvairaak tracina ir uzbaaziigie aarzemnieki, pokemonu kompaanijas, burzma un steiga. Iespeejams, pa gabalu to visu tik ljoti nejuut. Nekad neesmu veerojusi Vecriigu no augshas. Reizeem gan ir nepiecieshama taa skaljaa jautriiba apkaart. Taa sajuuta, ka dzive mutuljo visrinjkjii.. Reizeem .. periodiski. Bet shobriid ir klusais, raamais, mieriigaas laimes periods, kad es ar gruutiibaam panesu kompaanijas, kuraas ir vairaak par 3 cilveekiem, ieskaitot mani. :)

Par draugiem. Man pats svariigaakais ir, lai tajaa zonaa, kas ir vistuvak man, cilveeki nemainiitos. Lai shodien nebuutu Anninja, bet riit jau Zaniite labaakaas draudzenes statusaa. Un ir taa kaa es veelos - cilveeki, kuri man ir vistuvaak, ir bijushi blakus vissvariigaakajos dziives briizhos. Tie ir cilveeki, kas nejautaas kaapeec esmu taada kaa esmu, jo vinji pashi ir redzeejusi kaapeec un kaa es taada kljuustu. Fantastiska sajuuta. Attieciibas, kuraas 'manas ambiicijas' tiek pakaartotas 'drauga vajadziibaam'. Abpuseeji. 100%atdeve vajadziibas gadiijuamaa. Tikai tas prasa laiku un kopshanu. Un tieshi taapeec 'jaunienaaceeji' draugu pulkaa ir ljoti reti. Negribaas nozagt laiku sev miiljajiem un svariigajiem, jo visus jaukos cilveekus tik un taa nav iespeejams patureet tuvumaa.

Nu, kaut kaa taa.. ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Paslēpts puksts)

[info]gale
2005-08-18 13:59 (saite)
Naakamnedeelj kaadaa no tiem vakariem noteikti eju kaut kur paseedeet un papljaapaat ar tevi ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snpzee
2005-08-18 15:10 (saite)
Jesiiiii!:)))))
Buch mazaa!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gale
2005-08-18 15:15 (saite)
;)*

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lietus
2005-08-18 14:48 (saite)
a zheel :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gale
2005-08-18 15:12 (saite)
..ko tieshi? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lietus
2005-08-18 15:19 (saite)
ka nav briivu vakanchu ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gale
2005-08-18 15:41 (saite)
gan paardzivosi ;) Kaa jau teicu - pasaule ie pilna ar fantastskiem cilveekiem :) Tici man - atrasties manaa tuvumaa lielaakoties ir izdziivoshanas shovs nevis medusmaize :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lietus
2005-08-18 15:42 (saite)
protams paardziivoshu ;)) kur ta paliks ;D un neticu tev ;PP

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?