gale ([info]gale) rakstīja,
@ 2005-08-16 16:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:thoughtful
Mūzika:Kansas - Dust In The Wind

Es
Es domaaju par to, kaa ir. Par sevi. Par to, kaada esmu..

Un es nevaru saprast - kaapeec man reizi pa reizei liekas, ka ir jaapaskaidro, ka ir jaataisnojas. Par ko? Kaapeec man buutu jaaaizstaavas? Kaapeec vispaar es aizdomaajos par to?

Ja es maaceetu - es noteikti ieliktu te aptauju no seerijas 'Juusu viedoklis par mani: a)shkjebinoshi saldaa lelliite no rozaa baarbiju pasaules; b)peleekaa pele; c)varbuut tomeer ir arii citi varianti..'

Kaads uzskata, ka, mani pat nezinot, driikst automaatiski ieskaitiit kaut kaadaas kategorijaas. Un buutu pilniigi vienalga, ja ne taa paarlieciiba. Paarlieciiba ar kaadu tiek izteikti aplamie spriedumi un secinaajumi. Kaut gan, ja taa padomaa - gan jau, ka taa paarlieciiba nemaz nav tik stipra, ja reiz ir tik aarishkjiiga..

Lai nu kaa - taa kaa mana personiiba veel tikai veidojas, shaubas ir normaala paraadaiiba. Lai kas arii buutu paardziivots, lai kaada pieredze uzkraata, buutu stulbi apgalvot, ka mans ES ir nosliipeets liidz pilniibai, paliks nemainiigs liidz muuzha galam un ka man ir absoluuti nesvariigs apkaarteejo viedoklis.
Kaareiz vakar par shito diskuteejaam. 23 gadu vecumaa pirms kaut pakusteeties, visu laiku meegjinaat izanalizeet 'vai tik tas nav pretrunaa ar manu ES? un vai tik taadaa veidaa es nepazaudeeshu sevi?' man liekas katastrofaali stulbi. Protams, ir lietas, kas vienkaarshi ir pretrunaa principiem, ir lietas, kas nav pienjemamas. Bet ir tik daudz iespeeju. Ir tik daudz kaa taada, kas ir apsleepts katraa no mums, par ko mees iespeejams pat nenojausham. Un mees nekad neuzzinaasim, ja nemeegjinaasim. To robezhu ir jaajuut katram pasham. Vienvaardsakot, shii teema mani mazliet kaitina un laikam es pat nemeegjinaashu sheit pateikt visu, ko vareetu. Galveno es jau pateicu vakar. Shodien galvenais uzsvars ir uz to PAAREEJO viedokli par mani. Taa ir mana teema paardomaam.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]raams
2005-08-16 17:04 (saite)
c)varbuut tomeer ir arii citi varianti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gale
2005-08-16 17:18 (saite)
tja - sirds aiz priekiem ash salecaas - kaut ko tik konkreetu un patiikamu pat nebiiju cereejusi sagaidiit.. ;p

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lietus
2005-08-16 18:04 (saite)
C

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gale
2005-08-16 18:17 (saite)
jaa, juus nebeidzat mani paarsteigt ar savaam izsmeljoshajaam atbildeem.. :p

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snpzee
2005-08-17 11:16 (saite)
c protams
Kad satiksimies tad noskaidrosim preciizaak to atbildi!;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gale
2005-08-17 12:09 (saite)
jaa, jaa.. Aiz taa 'kad satiksimies' man prasaas ielikt jautaajumziimi un to teikumu noteemeet tev tieshi pa degungalu.. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?