gale ([info]gale) rakstīja,
@ 2005-01-31 03:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Jau atkal klusums

Luuzums
Stipraa sieviete mazliet saluuza. Kaut kur ir iissavienojums. Es nozheeloju, ka nepaliku maajaas. Zinu, ka atlicis pavisai nedaudz, bet man naak miegs, saap galva un gribu lai mani samiiljo. Veel jo vairaak - visu tik un taa nevarees paspeet shodien. Nu tad kaada velna peec es te vispaar ciinos? Kam tas vajadziigs? Kursh to noveertees? Neviens! Neviens ..iznjemot mani pashu. Un nevienam citam kaa tikai manai sirdsapzinjai ir nepiecieshama taa perfektaa kaartiiba. Taa siikumainiiba - visam jaabuut nevainojami. Riit tb shodien man naaks miegs. Es tik un taa aatraak braukshu maajaas. Es mukshu prom. Nu nepalikshu es te liidz vakaram. Nu nebuus tik skaisti. Negribu.
Cik labi, ka es sheit esmu viena. Kashkjis un iignja - 2i vaienaa. Shodien jau kuro reizi shis akcijas pirkums. Vai daavinaajums. Un beigu beigaas - vai nav vienalga. Liidz 1iem. Un ne minuuti ilgaak!!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ess
2005-01-31 12:09 (saite)
ljoti daudz kas jadara nejau taapeec, lai citiem kaut ko pieraadiitu, bet tas jaadara sev. smagaa dziive. kaut kas tajaa jaamaina..

(Atbildēt uz šo)


[info]gale
2005-02-01 12:46 (saite)
..jaa, jaa.. nav lielaaka sogja par sirdsapzinju. Vinjas deelj tiek izdariits daudz kas no taa, ko nemaz negribaas un nozheelots daudz kas no taa, kas izdariits,jo gribeejaas.. kaut kaa taa..

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?