gale ([info]gale) rakstīja,
@ 2005-01-31 00:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:hopeful
Mūzika:Klusums

Gaizhi zils
Veel tikai peedeejaas 3 dienas.. Teoreetiski jau tikai 1a, bet praktiski buus vismaz 3. 3, kuraas taa aktiivi.. un tad vairs nee.
Gribaas pat nomainiit telefona numuru. Jau atkal. Sen neesmu mainiijusi. Taa vareetu buut taada skaista tradiicija - katru gadu ap sho laiku nomainiit nr. Un telefongraamatinjaa atstaat tikai 1u numuru. ..nu varbuut 3. Maksimums - 5us.. Bet, nee - svariigaakos jau es tik un taa zinu no galvas. Man pat nevajadzeetu pierakstiit. Viss svariigaakais tik un taa saglabaats atminjaa. Atminjaas. Skaistaas, saapiigaas, interesantaas, garlaiciigaas. Un ne jau tikai atminjaas. Ne jau tikai galvaa. Briizhiem man shkjiet, ka visvisvissvariigaakaa informaacija ir ierakstiita katraa manaa shuuninjaa. Es aizdomaajos par to, kaa buutu ja, kaadu riitu pamostoties, man buutu zudusi atminja. Ticu, ka var aizmirsties notikumi un fakti. Bet nu neticas man, ka vareetu aizmirsties emocijas. Juutas. Nu neticu, ka es vareetu paskatiitis un neko nejust.
Shodien paarkaartoju istabu. Beidzot man atkal ir mana lielaa gulta. 2i vienaa. Un atkal dominee zilie tonji. Es laikam neesmu paaraak origjinaala. Bet man patiik. Un shodien uz mana loga ir saziedeejushas sirsninjveida leduspukjes. Nu, ne gluzhi uz mana loga.. uz taa, kas peec 3 dienaam vairs nebuus mans. Uz maneejaa jau leduspukjes nekad neziedees. Par to mazliet zheel. Bet virs manas gultas vismaz lidinaas sargenjgjeliits. Un es zinu, ka daudziem liekos haotiska. Bet taa ir sava veida speeku uzkraashana. Lai izskataas nesakariigi. Lai. Es shajaa bardakaa lieliski orienteejos.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
(komentārs tiks paslēpts)
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?