gale ([info]gale) rakstīja,
@ 2004-11-01 10:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:silly
Mūzika:Visi normaali dzheki - Zilais karbunkulis

Latgale
Likumus un MK noteikumus shajaas briivdienaas ljoti neapdomiigi atljaavos nomainiit pret atpuutu jaukaa kompaanijaa. 6dien ap 3iem dzima ideja par izbraucienu aarpus Riigas un jau ap 5iem Riigas knjadu nomainiija rudeniigas lauku ainavas. Riiga - Aizkraukle - Kokneses pilsdrupas - Daugavpils - Kraaslava - Auleja. Naktsmaajas. Auleja - Aglona - Preilji - Aizkraukle - Riiga.
Vienkaarshi ideaalas briivdienas,ja vien.. un taa vienmeer - vai nu kaut kaa pietruxt, vai ir pardaudz. Gan pietruuka, gan bija pardaudz. Pardaudz jautriibas, jaunu iespaidu, miiljuma un skaistaa..
..neesmu otraa plaana aktrise un ar mazuminju nepietiek. Visu vai neko. Un shoreiz laikam pat labaak - neko. Pie taa arii paliksim.
Ja vien vareetu pzliist zem segas un guleet.. dienaam, nedeeljaaam.. gadiem.. Kameer viss nogurums izguleets un visas probleemas kljuvushas neaktuaalas. Bet ne atrisinaatas.. Bez tam - lielaakaas probleemas noteikti aizmigtu un mostos reizee ar mani. Nu ja - norakstam sho metodi kaa nederiigu un mekleejam jaunus risinaajumus.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?