gale ([info]gale) rakstīja,
@ 2012-03-21 11:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Palasījos TVnetā par braukšanas kultūru un CSN (ne)ievērošanu lielveikalu stāvlaukumos un sapratu, ka auto vadīšana ir viena no tēmām par ko bērni noteikti varēs brīdināt otrās pusītes pirms iepazīstināšanas ar savu ķerto māmiņu - sak' "runā, ko runādams, tikai ŠITO gan nepiemini!!!".
Es tiešām varu uzskrūvēties pāris sekunžu laikā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bax55hqy8dlb
2012-03-21 12:15 (saite)
Olimpijas stāvvietā vienmēr izmantoju labās rokas likumu un ignorēju viņu pašzīmētās ceļazīmes. Vienīgās īstās ceļazīmes tur ir ķieģeļi, kuri ir uzstādīti tik nepareizi, ka viens no viņiem norāda, ka sienā braukt aizliegts, jo ir novietots ejas kreisajā pusē pie sienas nevis labajā uz staba, lai tas attiektos uz brauktuvi. anyway es tur braucu ignorējot bērnu zīmēto stop zīmi un csn gadījumā vainīgs būtu tas, kurš ieliktu man sānā. Nezinu kā ir ar alfas stāvvietu, bet spicē ceļi, kas iet gar spici un spice home ir ceļi nevis daļa no stāvvietas un braucot gar spici nevajag laist tos, kuri grib izgriezties ārā. protams, ka daži tiek palaisti, ja izskatās, ka viņi spēs normāli izgriezties netērējot 5x vairāk laika kā vajadzētu, bet opīšus ar opeļiem, kuri izgriežas 2min laikā pēc palaišanas ir jāingorē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gale
2012-03-21 14:17 (saite)
Ja tavs viedoklis šobrīd nesakristu ar manējo, uzskatītu Tavu detalizēto komentāru par reālu provokāciju. Šobrīd vien varētu spiegt kā trīspadsmitgadīga meitene Bībera koncertā un piekrītoši māt ar galvu - yes, yes, yes - es tieši par to pašu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bax55hqy8dlb
2012-03-21 16:33 (saite)
tventā 80% raksti ir veidoti kā provokācijas, jo viņi spiež uz lielo komentāru skaitu. katrs var pārvietoties pa stāvietu kā vien grib, bet jāatcerās, ka viņam būtu jāzin, kurš būs vainīgais avārijas gadījumā + nelaist gājējus pie pārejas ir kretīnisms jebkurā vietā jebkurā ātrumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?