galdasturis ([info]galdasturis) rakstīja,
@ 2008-09-16 13:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: brrr
Mūzika:Cave

Visādas
Es šonakt daudz sapņoju, jeb pareizāk sakot daudz atceros no sapņotā..
karoč man bija trīs sapņi.

1)Es un Krista ,tip mēs esam nospēruši viņas mammas mašīnu un braukājamies par kautkādu mikrorajonu. Krista to mašīnu vada, bet es tikmēr pa aizmuguri kautko tur.. Pēc kāda laiciņa viņa saka, ka jābrauc mājās, tad viņa ar mašīnu ietriecas mājā. Pēc tam es viņai jautāju ,kā viņa noparkosies, gaiteņos esot grūtāk, nav kur apgriezties. A viņa saka, ka viņai mamma iemācīja baigo manevru. Viņa ieliek atpakaļgaitā un uzdod gāzes pedāli, mašīna atsitas pret sienu un es starp sienu un mašīnu kautkādā mistiskā veidā iespiežu pirkstu. Krista jautā vai man viss kārtībā ,es sak ,ka jā. Ieejam dzīvoklī ,kurā Kristas mamma gaida ar atplestām rokām, smaidīdama.

2) Karoč šajā sapnī es nosapņoju tā saukto pasaules galu. Nu tip tā experimenta laikā patiešām kautkas rodas, tikai ne melnais caurums, bet portāls. Mūs (tas ir saules sistēmu) ievelk citā galaktikā.. Bet tajā galaktikā ir valdnieki. Cilvēki krīt panikā,arī es. Aiz šoka. Šie saka, ka iztīrīšot planētu, oukei, kā to saprast? Tad ,kad viņi to visu pavēstīja ,no viņa piramīdveidīgā kosmoss kuģa, sāka šaut salūtu..
Karoč pirmais ko ļaudis centās darīt bija uzbliest gaisā to NLO. Nekas neizdevās. Es un pārējie, nu nezinu kurus saukt ,kurus ne, aizbraucām uz kautkādu māju laukos ,kautkā ,kā Vaidē.. Tur mēs kādu laiku sēdējām un runājām, līdz izdomājām, ka mošk ar iztīrīšanu Tie džeki domā ,nu tā normāli visu sakopt. Bez tam trauksmi sacēla valdība ,nu tie pasaules galvas. Teica ,ka ir hujova, nekādas tīrīšanas te nebūs.
Un patiešām, aizbraucām ,viss bija pa tīro, nebija vairs nevienas mājas un cilvēku ar bija pārsteidzoši maz, bija tikai koki ,tīrs ūdens u.t.t. karoč paradise. nu mēs tur pakaifojam, un tad pienāk ziņa no tiem džekiņiem. Viņa saka, ka šī bija tikai novākšana, īstā tīrīšana tikai vēl sāksies, tīrīšanu veiks mazi čakli dzīvnieciņi. Tad viņi nometa no debesīm nelielu bumbu ,kura iekrita ūdenī un no tās mazie dzīvnieciņi izkļuva, viņi sāka vilkt visus cilvēkus uz vietām kurās viņi vēlās nokļūt ,bet cilvēki pretojās, jo nebija gaidījuši ,ka viņus kur vilks, tad tie nlo teica, ka pretošanās sāpinās viņus, viņi paši sevi sāpinās. ļaudis atbrīvojās un daži pat aiz ekstāzes vienkārši histēriski smējās.
Viss bija baigi krāšņs. Es kautkādus tur uzkribelēju zīmējumus ,bet nu bļā..
Vienā punktā piečoknīju ,ka tas ir sapnis, es varēju elpot zem ūdens. :P

3) Šajā sapnī es tākā atsāku iet skolā, nu 10.klasē. Tur jābūt kautkādām iesvētībām ,kurās 2 džekiņi baigi sakaujas, nu okei ,es eju meklēt stundu sarakstu, atrodu, bet nezinu kurā klasē man jāiet - nu vai - a,b,c.. Nu tākā nevarēju neko saprast un skola baigi mani padarīja stresainu ,es izdomāju ,ka atkal šogad neiešu.. Man liekas ,ka es tad biju vecāks... :D



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?