· ***Akašas✽Ieraksti***


*****************************

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
✽ Kad pateicu mammai, ka gribu ar dažādu metālu un kristālu palīdzību atvērt enerģijas portālus, caur kuriem es varētu teleportēties uz kādu citu zemes nostūri. Viņa atbildēja, ka lai es neiedomājos tos portālus vērt vaļā šeit dzīvoklī. =D
S.B
Klausos! ♪:
Sunlounger feat. Yoav- Today Tonight
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 9. Aprīlis 2016, 21:27, [info]pilnigigaram commented:
uzzīmē virtuvē uz grīdas sarkanu pentagrammu un saliec apkārt sveces :D
[User Picture]
On 9. Aprīlis 2016, 21:31, [info]gaia replied:
Eww. Eww. Gribu atvērt portālus nevis pašu elli!!! =D Lai gan pati pentagramma jau nav ļauna, tas ir tikai instruments, kuru var izmantot gan gan labiem, gan ļauniem nolūkiem. =)
[User Picture]
On 9. Aprīlis 2016, 21:43, [info]pilnigigaram replied:
bet elles tak nav? Tā pat kā paradīze?
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 01:34, [info]gaia replied:
Ticu, ka eksistē zemākas dimensijas kurās dzīvo būtnes, kas ir bezjūtīgas un dara šausmu lietas un ka tajā pašā laikā eksistē arī augstākas dimensijas kur dzīvo būtnes kas visu dara balstoties uz patiesu mīlestības enerģiju. Mēs cilvēki esam pa vidu. Mēs spējam vienlaicīgi ienīst, iznīcināt un arī mīlēt, radīt. Ja neesi vēl paspējis nodomāt, ka esmu dīvaina, tad apsveicu, tu esi viens no retajiem. =)
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 07:54, [info]pilnigigaram replied:
Ahā.. tagad saprotu. Tas ir tas, ko stāstīja spirit science
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 16:43, [info]gaia replied:
Pirms pāris gadiem mūsu pašu Jāņa Rozes grāmatnīcā nopirku angļu valodā šo grāmatu http://www.bookdepository.com/Element-Encyclopedia-Secret-Societies-Hidden-History-John-Michael-Greer/9780007220687
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 16:45, [info]gaia replied:
Grāmata ir bieza... 704 lpp
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 16:54, [info]pilnigigaram replied:
O.O wooooow, nac. bibliotēka tādu var atrast?
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 17:19, [info]gaia replied:
Iegāju tikko centrālās bibliotēkas mājaslapas kataloga datu bāzē. Diemžēl nav tur šīs grāmatas. Bet grāmata interesanta. Iesaku iegādāties un izlasīt. =)
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 17:21, [info]pilnigigaram replied:
Man budžets neatļauj. Ja nu vienīgi varētu tikt pie pirātiska pdf
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 17:47, [info]gaia replied:
Klau es tev varu aizsūtīt ar pakomāta palīdzību, tikai tev būtu pašam jāapmaksā par piegādi un pēc tam, kad izlasīsi par atpakaļpiegād....ja caur omnivu tad kopā izmaksātu 5,18 euro
=)
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 18:08, [info]pilnigigaram replied:
700lpp noteikti neizlasīšu, bet laikam tiku pie elektroniskas versijas, būs jāpārbauda :) bet paldies par piedāvājumu
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 19:47, [info]gaia replied:
Ja godiigi, tad pati liidz galam neesmu izlasiijusi =D
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 19:54, [info]pilnigigaram replied:
Bet tā jau vispār ir enciklopēdija, ne grāmata. Enciklopēdijā tu meklē atsevišķas nodaļas, tēmas, lietas.
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 20:18, [info]gaia replied:
Neesi jau tik siikumains! =D Bet jaa, es vinju arii nelasiiju kaa graamatu bet gan mekleeju konreetas teemas, kas man ir interesantas. Vnk rakstu vaardu graamata, jo to ir uzrakstiit vieglaak nekaa vaardu enciklopeedija =D
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 20:40, [info]pilnigigaram replied:
ak tad es tagad esmu sīkumains? :D Pati par sevi tā teici, bet citi, redz, nedrīkst būt?!
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 21:50, [info]gaia replied:
He he zināju, ka tā teiksi. =D Neesi jau neesi un pat ja esi tad drīksti tāds būt. =)
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 21:53, [info]pilnigigaram replied:
es drīzāk esmu piekasīgs. :/
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 00:09, [info]gaia replied:
Ļoti piekasīgs, vai nedaudz? =)
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 09:08, [info]pilnigigaram replied:
nu taa, videeji.
On 10. Aprīlis 2016, 20:46, [info]sinusoid replied:
ko tu domā par reliģiju ir skaidrs, bet nav saprotams kāpēc tu atzīsti maģijai līdzīgas nodarbes un new agre kultus. tas ir krietni apšaubāmāk par jebkuru no lielajām reliģijām.
?vai tiešām tu tici kautkam tādam - https://www.youtube.com/watch?v=U8NNHmV3QPw tas ir vēl ārprātīgāk par scientolōģiju, bet abas pretendē uz zinātni.
spiritual science ir ļoti daudz kritiski neadekvātu uzskatu, piemēram - kā var atļauties sludināt, ka jēzus devās uz tibetu un kļuva par buddhistu mūku, ja tajā laikā tibetā reliģija bija šamanisms/animisms, ko vēlāk nosauca par bon, bet buddhimu tur sāka pieņemt tikai 8. gs.
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 20:59, [info]pilnigigaram replied:
reliģijām ir dievi un baušļi un pārējās lietas. Sevis izzināšana ir kas pilnīgi cits.
On 10. Aprīlis 2016, 22:49, [info]sinusoid replied:
sevis izzināšanai ir introspekcija, meditācija, pašrefleksija utt. spirit science un tamlīdzīgie vāra putru lētticīgu, nekritiski domājošu cilvēku galvās.
On 10. Aprīlis 2016, 22:52, [info]sinusoid replied:
*new age kultus
[User Picture]
On 16. Aprīlis 2016, 18:47, [info]gaia replied:
To, ka maģija eksistē zinu, jo pati to uz savas ādas esmu izbaudījusi. Priekš manis maģija ir interesants process, kuru atzīstu tikai tādā gadījumā, ja tā tiek izmantota labiem nolūkiem un procesa laikā nevienam netiek nodarīts pāri.
Scientoloģiju pati neatbalstu, uztveru to kā kultu, kas apspiež cilvēkus. Par New Age kustību ir divpusīgas domas. Ir cilvēki, kas šajā kustībā pārstāv kultus, kuri nav ieinteresēti cilvēku garīgajā attīstībā, bet gan to apspiešanā, bet tajā pašā laikā ir kopas, kuras palīdz cilvēkiem garīgi attīstīties. Runājot par Spirit Science. Tas, ka vēstures dati ir piefiksējuši, ka Budisms Tibetā bija oficiāli pieņemts tikai sākot ar 8gs. vēl nenozīmē, ka tā pastāvēšana nav bijusi vairākus gadsimtus atpakaļ. Iespējams neliels daudzums mūku, kas praktizēja Budismu Tibetā, jau pastāvēja tajā laikā, kad dzīvoja Jēzus, bet viņu bija tik mazs un viņi kaut kādu iemeslu dēļ šo praktizēšanu slēpa, ka netika piefiksēti. Kā Tu to vari zināt? Tas, ka tavi konrētie avoti par to liecina, vēl nenozīmē, ka tā ir patiesība. Atzīstu, ka Spirit Sience versija ir tikai viena no daudzajām versijām. Bet tā pat kā pastāv iespēja, ka tā nav patiesība, pastāv arī iespēja, ka tomēr ir. Tu tajos senajos laikos nedzīvoji un nepieredzēji notikumus, līdz ar to tu nevari zināt kā ir bijis patiesībā. Un arī es nezinu, es tikai varu izteikt savas domas par to, kas manuprāt ir patiesība, bet iespējams nemazs nav. Un es esmu atvērta domai, ka tajā, par ko tiek stāstīts Spirit Science ir daudz patiesības. Iespējams tā tiešām ir patiesība, iespējams nav. Nu nevaram mēs līdz galam zināt kā ir bijis patiesībā.
[User Picture]
On 16. Aprīlis 2016, 18:51, [info]gaia replied:
=)
On 16. Aprīlis 2016, 19:37, [info]sinusoid replied:
bet vai tu esi noskatījusies augstāk esošo spirit science videō? un vai tu patiešām vari noticēt kaut pusei no tā visa, kaut desmitdaļai?
On 16. Aprīlis 2016, 19:40, [info]sinusoid replied:
un ja varbūt bijis, varbūt sviests, kāpēc izniekot īso dzīvei atvēlēto laiku tam, kas var būt [priekš manis ir] pilnīgas muļķības vai vēl sliktāk apzināta prāta jaukšana?
[User Picture]
On 16. Aprīlis 2016, 21:39, [info]gaia replied:
Jā, šo video jau kādu gadu atpakaļ redzēju.... un kā jau minēju iepriekš.... esmu atvērta domai, ka info, kas ir šajā video varētu būt patiesība.
Priekš tevis muļķības. Priekš manis nav muļķības. Es personīgi nejūtu to, ka izniekoju laiku ticot tam, kam ticu. Mana pieredze, mana izvēle, mana dzīve.
Es jau nesaku, ka tev tam ir jātic....ja netici, tad tā ir tava izvēle. Katram sava brīva izvēle kam ticēt, kam neticēt. Es tikai izsaku savas domas par lietām. Tev arī ir savas domas. Katram ir savas domas.

[User Picture]
On 16. Aprīlis 2016, 21:40, [info]gaia replied:
=)
On 16. Aprīlis 2016, 22:42, [info]sinusoid replied:
protams, ka katram ir savs. vēlējos tikai pavisam skaidri zināt pat attieksmi pret konkrēto pasaules interpretāciju. cibā ir tāds lietotājs sickboy, nezinu ko viņš saka par spirit science, taču kopumā šķiet, ka jums varētu sakrist intereses un skatījumi par līdzīgām tēmām.
[User Picture]
On 17. Aprīlis 2016, 00:31, [info]gaia replied:
Redz lieta ir tāda, ka savā dzīves laikā esmu pieredzējusi pietiekoši daudz mistiskas un ar maģiju saistītas lietas, kuras racionālais prāts un zinātne nespēj izskaidrot, līdz ar to arī esmu ar atvērtu prātu un tikai tāpēc, ka ir lietas ko zinātne nespēj izskaidrot, nenozīmē, ka tās neeksistē. Vēlos atzīmēt, ka alkoholu nelietoju, marihuānu nepīpēju, lai gan pirms vairākiem gadiem pāris reizes esmu mēģinājusi, bet secināju, ka tas galīgi nav priekš manis. Citas narkotiskās un psihodēliskās vielas vispār pat neesmu mēģinājusi.
Medikamentus arī nelietoju, jo to lietošanu neatbalstu, tā vietā izmantoju dabīgos augus, zālīšu maisījumus un dabīgas ēteriskās eļļas. =)
[User Picture]
On 17. Aprīlis 2016, 00:35, [info]gaia replied:
Un lai nav nekādu pārpratumu, zālīšu maisījumus nepīpēju, bet gan dzeru tējas veidā =D
On 17. Aprīlis 2016, 00:40, [info]sinusoid replied:
pareiz, nevajag lietot dragus, alkahōlu, tabaku un gaļu. bet ne par to bija šī tēma.
[User Picture]
On 17. Aprīlis 2016, 00:47, [info]gaia replied:
Pieminēju to tāpēc, lai tu zinātu, ka esmu piedzīvojusi šīs mistiskās un ar maģiju saistītās lietas, būdama zem skaidra prāta, nevis būdama zem aprēbinošām vielām. =)
[User Picture]
On 17. Aprīlis 2016, 00:49, [info]gaia replied:
Pats takš gribēji saprast kapēc atzīstu maģiju... Nu lūk es tev arī skaidroju..... =)
On 17. Aprīlis 2016, 00:55, [info]sinusoid replied:
es nejautāju par maģiju kā tādu, bet gan par new age interpretācijām. par to jautājumu vairs nav, tu atbildēji, es sapratu to, ko sapratu. tāpat arī neapšaubu, ka ir pieredzes, ko sausā zinātne neatzīt tikai tāpēc, ka tas neparādās viņu aparatūrā vai neierakstās oficiālajā pasaules ainā. tas notiek ar visiem cilvēkiem, tikai lielākā daļa to izvēlas neievērot vai necenšas/izvairās saprast.
[User Picture]
On 17. Aprīlis 2016, 01:08, [info]gaia replied:
Bet lai tu saprastu manus uzskatus par new age kustību (pozitīvo pusi), bija nepieciešams pastāstīt par maģiju, jo tieši tā iemesla dēļ man arī ir tādi uzskati un atvērts prāts par new age un Spirit Science.
Citēju tavu komentāru
ko tu domā par reliģiju ir skaidrs, bet nav saprotams kāpēc tu atzīsti maģijai līdzīgas nodarbes un new agre kultus. tas ir krietni apšaubāmāk par jebkuru no lielajām reliģijām.
?vai tiešām tu tici kautkam tādam - https://www.youtube.com/watch?v=U8NNHmV3QPw tas ir vēl ārprātīgāk par scientolōģiju, bet abas pretendē uz zinātni.
spiritual science ir ļoti daudz kritiski neadekvātu uzskatu, piemēram - kā var atļauties sludināt, ka jēzus devās uz tibetu un kļuva par buddhistu mūku, ja tajā laikā tibetā reliģija bija šamanisms/animisms, ko vēlāk nosauca par bon, bet buddhimu tur sāka pieņemt tikai 8. gs.

P.S Nākamreiz izsakies skaidrāk savos jautājumos, lai nav pārpratumu.

[User Picture]
On 17. Aprīlis 2016, 01:13, [info]gaia replied:
Vēlos atzimēt, ka pašai arī vajadzēja izteikties skaidrāt,
Citēju sevi
Pats takš gribēji saprast kapēc atzīstu maģiju... Nu lūk es tev arī skaidroju..... =)

P.s vajadzēja rakstīt šādi
Pats takš gribēji saprast kapēc atzīstu maģijai līdzīgas nodarbes... Nu lūk es tev arī skaidroju..... =)

On 17. Aprīlis 2016, 01:20, [info]sinusoid replied:
tagad patiešām neredzu kur ir neskaidrība un kas tieši bija jāformulē precīzāk. es no tevām atbildēm visu sapratu, ko vēlējos uzzināt.
[User Picture]
On 17. Aprīlis 2016, 01:36, [info]gaia replied:
Nekur. Pati biju tā, kurai vajadzēja skaidrāk izteikties, konkrēti tājā komentārā kur uzrakstīju vārdu 'maģija', bet vajadzēja rakstīt šādi 'maģijai līdzīgas nodarbes'
[User Picture]
On 17. Aprīlis 2016, 01:49, [info]gaia replied:
=)
On 17. Aprīlis 2016, 01:52, [info]sinusoid replied:
tā nevarētu būt, jo sapratu, ka ar maģijai līdzīgām nodarbēm apzīmēju to, ko tu sauc par maģiju. tas nav būtiski šajā gadījumā.
pieņemu, ka mums vnk atšķiras vismaz dažu citu jēdzienu definīcijas, tāpēc man tik ilga neizpratne.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry