Daniel ([info]ftm) rakstīja,
@ 2011-01-22 00:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Deftones - diamond eyes

I'm back!
Esmu atgriezies no Anglijas. Šodien atlidoju. Esmu laimīgs kā vēl nekad. Operācija noritēja veiksmīgi. Lai gan vēl nav sadzijušas rētas, es jau redzu, ka viss izskatīsies tieši tā, kā esmu iedomājies. Draudzenei pagaidām nepatīk, jo, kā viņa saka - "tās rētas ir tik lielas!"
Bet tās savilksies pēc pāris mēnešiem. Tad ielikšu bildi kā kopumā izskatās. Par nākamo operāciju domāšu pēc aptuveni pusgada. Jasakrāj vēl mazliet naudas.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]agrieta
2011-01-22 00:44 (saite)
klau.. mani interesē .. vai ar operācijas palīdzību ir iespējams mainīt savu būtību? es domāju - vai tiešām ir tā, ka nesaglabājas nekas no sievišķīgā? piemēram, domāšana? ar operācijas palīdzību ir iespējams mainīt domāšanu? respektīvi, tā apziņa, ka tomēr dzimi kā sieviete? vai ir iespējams līdz galam mainīt dzimumu, ja zini, kas patiesībā esi?
es nezinu, kā lai pareizāk to pasaka.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ftm
2011-01-22 00:53 (saite)
Es nezinu, vai īsti sapratu Tavu jautājumu pareizi, bet centīšos atbildēt. Domāšana man nekad nav bijusi tāda kā sievietēm. Esmu iekšā pilnīgs vīrietis, tāpēc arī sāku šīs pārmaiņas, jo savā būtībā es neesmu sieviete, bet ārēji esmu, kas man traucē dzīvot uz priekšu. Savā būtība ne kripatiņas no sievišķīguma manī nav. Es veicu vīrišķīgus mājas darbus, strādāju vīrieša darbu - pārvaldu kokapstrādes uzņēmumu un domāju par to, ka sievietes ir vienas neizprotamas būtnes. Es apzinos tikai to, ka ārēji es esmu sieviete un DNS manu nekad neizmainīt. Esmu kā ieslodzīts šajā ķermenī. Tāpēc esmu laimīgs, ka esmu iesācis šo ceļu - kļūt par vīrieti pilnībā. Nezinu, kā lai vēl paskaidro un nezinu, vai īsti atbildēju uz Tavu jautājumu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agrieta
2011-01-22 01:00 (saite)
paldies par atbildi, tas ir tieši tas, ko es vēlējos zināt, paldies vēlreiz! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ftm
2011-01-22 01:09 (saite)
Prieks, ka sapratu jautājumu un izdevās atbildēt skaidri :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zefiirs
2011-01-22 08:55 (saite)
ļoti labi :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?