Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2005-08-15 17:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:slikti
Mūzika:Labais Burvis, protams.

Labdien. Daru jums zinamu, ka pec vasaras universitates jutos tik slikti kaa nekad. Neskatoties uz to, ka esmu izdzerusi lielus daudzumus mineraludeni "Marina". Nu, isteniba tas ir dietiskais udens, kas aptieka maksa astondesmit santimus. Nakti neguleju gandriz nemaz, atskaitot tos mirklus, kad sapni redzeju kaa perku udeni.

Nospriedam, ka vasaras universitate tiesam ir lieliska, bet ne tik lieliska, lai par to nemitigi runatu jau vairakus menesus pirms tam. Ar katru dienu ari vasaras universitate paliek ar vien milaka.

Man joprojam ir neskaidrs, kas notiek/ir noticis ar vinetu. Vina kopejajas darbibas nepiedalas gandriz nemaz, atrodas tikai vakara. Tapec jautajums "a kur ir vineta?" uzdots dienas laika klust arvien nirdzigaks.

Braucot majas, mes izkapjam Kandava, lai iepirktos. Mes ar peli pierakstamies ari pensiju otrajam limenim, lai vecumdienas butu drosas ka spermas banka. Tiesa, visi apstiprinosie dokumenti mums ir pazudusi. Ari ta pildspalva, kas tur naca bonusa. Vel mes iegadajamies avizi "Nedela". Tapec ka uz vaka ir Vaira Vike Freiberga.

Vislabakie draugi man ir Kaspars Cirsis un Sergejs Senkans. Nu, sakuma Kaspars pec tam Sergejs.

Tiek rikots konkurss "Sliktakie pauti", kuru neapsaubams uzvaretajs ir Andis Dzalbs (ka jau vienmer tas notiek). Andis par to, protams, ir priecigs.

"Daba ir viltiga," teica ezitis, rapjoties nost no kaktusa.

Vislabakais no jokiem pavisam noteikti ir "Kas tu galigi chok chok esi?"

Katra nakts tiek pavadita cita komanda. Pedeja nakti mana un sarmites kolates gulta ir pavisam tuksa. Tapec ta ari ir visforsaka nakts.

Daudz, daudz dziedam labo burvi, neskatoties uz to, ka par otras dienas dziesmu meginam pasludinat "E O captain jack bring me back to the railroad track."

Man tiesam ir gruti vel atcereties lietas del stasta sakuma minetajiem apstakliem. Sudigi.

Daudzus, daudzus piemekle depresija, mani ne. Tik depresija, ka gribas griezt venas/braukt prom. Tikai vienu mirkli ir tik slikts garstavoklis, ka noperku vinetai kafiju, bet saldejumu ne. Vienkarsi tapec, ka vina nebija pelnijusi.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?