Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2005-06-05 21:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sodien ar elinu meginajam locit sava labaka drauga vardu.
N.kas? skaists un gudrs,
G.ka? skaista un gudra.
Pie genetiva ari apstajamies, jo nolemam, ka genetivs ir tie pasi vezi cita kulite. Musu pasportrets tatad.

Pec literarajam izvirtibam, kuru nebija, nolemam doties uz Ragaciemu pie juras. Pec isas krievu valoda risinatas sarunas ar kada bara oficianti sapratam, kur var iegadaties zivis. Nogajam paris kilometru pa lauku celu un iegadajamies lucisus, zivi ar paprikam, to zivi blakus. Jutamies loti pilsetnieciski. Tur ir loti skaista jura, vecas laivas un daudz kaiju. Vinas visas metas viena virziena. Peksni sakas lielais, lielais lietus, elina partrauca esanu un saka runat spalgaja balsi. Es turpinaju est un ar vieglu ironiju piedavaju dazadas lietas par siltu istabu. To, ka so runu limenis nokritisies par lidz mihaelam pietkevicam, nebiju gaidijusi. Lai ari lietus bija neizturams, turpinajam tur sedet un nidet. Es pat vienu reizi teicu "ble" un runaju ar lietu. Nevis par lietu. Par lietu es vispar nerunaju. Izplanoju ari planu ka es tur dzivotu un apzinati nemacistos zivju nosaukumus. Visu laiku kaitinatu vietejos iedzivotajus ar: "man to zivi!". Naudu prieks zivim es pelnitu ar ballesanos ka parisa hiltone. Man gan drosi vien pietruku aiznemtibas, bet juras vezis jutas slikti gravi. To man andris kivics pateica, jo grib ta ka arpus Latvijas savu muziku paradit. To vins daris pirmoreiz.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pika
2005-06-05 22:12 (saite)
Lucīši - tā kā daudzi mazi 'lucītis'.
Kā līdz tai jūrmalai var nokļūt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]frikadele
2005-06-05 22:16 (saite)
Nesapratu par lucisiem. Bet tos es atskiru starp citiem.
Var noklut pa marsrutu riga-olaine-priekule-mazdarzini (nupat atcerejos, ka tadu joku ari izdomajam). Vienakrsi ar autobusu var aizbraukt. Tas ir talsu rajona.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pika
2005-06-05 22:50 (saite)
Hmmm izklausās tālu, bet ļoti gribētos jūrmalu, kura ar draugiem var mieloties ar tām gardajām zivīm, un cilvēku nav pārk daudz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]frikadele
2005-06-07 14:22 (saite)
Panem tikai lietussargu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nevainojama
2005-06-06 13:46 (saite)
viņi tās zivis tikai pārziež ar eļļu atkal un atkal, varu iedomāties cik pārdevējām bija ar jums jautri. ceru, ka pašsajūta ir laba. man ir jautājums- kas visiem liek doties uz Ragaciemu? un tad vēl tās zivis.?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]frikadele
2005-06-07 14:14 (saite)
Es nezinu, man mamma ieteica.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?