100 g kviešu (es nopirku kviešu putraimus 1kg 0.65Ls) 1l buljona 100-300g cūkgaļas 3 daiviņas ķiploka 1-2 burkānu tomātu pasta vai labs kečups vai tomātu mērce. saldā kukurūza (1/2 buņdžiņa) zirnīši (1/2 buņdžiņa) sarkanās pupiņas 1-2 buņdžas majorāns, timiāns, sāls pirpari.
--
kbiešus noskalo un liek traukā uzbriest pa nakti, aplej ar 1l buljona. nākošajā dienā cūkgaļu griež gabalos un cep uz pannas, klāt met sakapātu ķiploku, sīpolu un burkānu.. kad sīpols zeltains lej klāt kviešus ar visu buljonu un pieliek tomātu pastu. visu to sautē ap 40 min, ik pa laikam apmaisot jo ūdens garos ārā un sāks raut pie pannas tos putraimus. 10 min pirms beigām, liek klāt kukurūzu, pupiņas (sroši ar visu sulu), un zirnīšus. līdzko panākats vēlamais sautējuma biezums/škidrums, slēdz ārā plīti un ēd.
man sanāca dziļā panna līdz pusei piepildīta, paēst var no diviem zupas kausiem kopā ap 20 kausiņu. un 100g kviešu sanāk baigi daudz, kad viņu uzzsautējas.
uztaisīju. sanāca vispār labi. par lielu pārsteigumu man pašam un vēl te dažam labam :D
varbūt bik proporcija starp putraimiem un pārējo staffu ir bik nepareiza (putraimi ir mazāk par visu pārējo, kas tur sabērts), bet, galvenais, ka garšīgi.
aizmirsu virsrakstu
from: elina
date: Feb. 7., 2011 - 01:09 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: freakart
date: Feb. 7., 2011 - 02:12 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: elina
date: Feb. 7., 2011 - 02:50 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: freakart
date: Feb. 7., 2011 - 03:45 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais
aizmirsu virsrakstu
from: stradnieks
date: Feb. 7., 2011 - 02:01 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: freakart
date: Feb. 7., 2011 - 02:11 pm
SEKOT TRUSIM!
bišku atsit plovu, tikai šis slapjāks.
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: stradnieks
date: Feb. 7., 2011 - 02:14 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: freakart
date: Feb. 7., 2011 - 02:25 pm
SEKOT TRUSIM!
1l buljona
100-300g cūkgaļas
3 daiviņas ķiploka
1-2 burkānu
tomātu pasta vai labs kečups vai tomātu mērce.
saldā kukurūza (1/2 buņdžiņa)
zirnīši (1/2 buņdžiņa)
sarkanās pupiņas 1-2 buņdžas
majorāns, timiāns, sāls pirpari.
--
kbiešus noskalo un liek traukā uzbriest pa nakti, aplej ar 1l buljona. nākošajā dienā cūkgaļu griež gabalos un cep uz pannas, klāt met sakapātu ķiploku, sīpolu un burkānu.. kad sīpols zeltains lej klāt kviešus ar visu buljonu un pieliek tomātu pastu. visu to sautē ap 40 min, ik pa laikam apmaisot jo ūdens garos ārā un sāks raut pie pannas tos putraimus. 10 min pirms beigām, liek klāt kukurūzu, pupiņas (sroši ar visu sulu), un zirnīšus. līdzko panākats vēlamais sautējuma biezums/škidrums, slēdz ārā plīti un ēd.
man sanāca dziļā panna līdz pusei piepildīta, paēst var no diviem zupas kausiem kopā ap 20 kausiņu. un 100g kviešu sanāk baigi daudz, kad viņu uzzsautējas.
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: stradnieks
date: Feb. 7., 2011 - 02:28 pm
SEKOT TRUSIM!
paldies.
ar šo es varētu savējos kaut kad pārsteigt. ziņošu par panākumiem.
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: freakart
date: Feb. 7., 2011 - 02:29 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: stradnieks
date: Feb. 7., 2011 - 02:32 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: freakart
date: Feb. 7., 2011 - 02:33 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais
aizmirsu virsrakstu
from: aspirins
date: Feb. 7., 2011 - 03:55 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais
aizmirsu virsrakstu
from: stradnieks
date: Feb. 10., 2011 - 04:43 pm
SEKOT TRUSIM!
varbūt bik proporcija starp putraimiem un pārējo staffu ir bik nepareiza (putraimi ir mazāk par visu pārējo, kas tur sabērts), bet, galvenais, ka garšīgi.
saukšu šo par frīkārta stūķi.
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: freakart
date: Feb. 10., 2011 - 04:52 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais
aizmirsu virsrakstu
from: stradnieks
date: Feb. 10., 2011 - 04:44 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais
aizmirsu virsrakstu
from: elina
date: Feb. 7., 2011 - 02:50 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: stradnieks
date: Feb. 7., 2011 - 03:03 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: elina
date: Feb. 7., 2011 - 04:25 pm
SEKOT TRUSIM!
lol
bet bildē izskatās smuki, vai ne? gandrīz vai man arī jāuztaisa,
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: freakart
date: Feb. 7., 2011 - 04:30 pm
SEKOT TRUSIM!
Laikam jāsāk rakstīt receptes kaut kur internetā.
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: stradnieks
date: Feb. 7., 2011 - 05:05 pm
SEKOT TRUSIM!
šodien sapirku pusi no izejvielām, šodien vakarā ielikšu mērcēties. tad jau rīt buršos :P
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: freakart
date: Feb. 7., 2011 - 05:08 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais