Kviešu sautējums - success.

« previous entry | next entry »
Feb. 7., 2011 | 01:06 pm

SEKOT TRUSIM! | IR KO IEBILST? | Add to Memories


Comments {22}

Ervīns

aizmirsu virsrakstu

from: [info]freakart
date: Feb. 7., 2011 - 02:11 pm
SEKOT TRUSIM!

sanāk sātīgi, daudz un pa lēto.

bišku atsit plovu, tikai šis slapjāks.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija


stradnieks

aizmirsu virsrakstu

from: [info]stradnieks
date: Feb. 7., 2011 - 02:14 pm
SEKOT TRUSIM!

ja lēti un daudz, tad, lūdzams, dajoš recepti.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija


Ervīns

aizmirsu virsrakstu

from: [info]freakart
date: Feb. 7., 2011 - 02:25 pm
SEKOT TRUSIM!

100 g kviešu (es nopirku kviešu putraimus 1kg 0.65Ls)
1l buljona
100-300g cūkgaļas
3 daiviņas ķiploka
1-2 burkānu
tomātu pasta vai labs kečups vai tomātu mērce.
saldā kukurūza (1/2 buņdžiņa)
zirnīši (1/2 buņdžiņa)
sarkanās pupiņas 1-2 buņdžas
majorāns, timiāns, sāls pirpari.

--

kbiešus noskalo un liek traukā uzbriest pa nakti, aplej ar 1l buljona. nākošajā dienā cūkgaļu griež gabalos un cep uz pannas, klāt met sakapātu ķiploku, sīpolu un burkānu.. kad sīpols zeltains lej klāt kviešus ar visu buljonu un pieliek tomātu pastu. visu to sautē ap 40 min, ik pa laikam apmaisot jo ūdens garos ārā un sāks raut pie pannas tos putraimus. 10 min pirms beigām, liek klāt kukurūzu, pupiņas (sroši ar visu sulu), un zirnīšus. līdzko panākats vēlamais sautējuma biezums/škidrums, slēdz ārā plīti un ēd.

man sanāca dziļā panna līdz pusei piepildīta, paēst var no diviem zupas kausiem kopā ap 20 kausiņu. un 100g kviešu sanāk baigi daudz, kad viņu uzzsautējas.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija


stradnieks

aizmirsu virsrakstu

from: [info]stradnieks
date: Feb. 7., 2011 - 02:28 pm
SEKOT TRUSIM!

buljonu pats taisīji, vai paņem litru ūdeni un uzvāri ar pāris kubiciņiem? tā bija vienīgā detaļa, ko nesapratu.

paldies.

ar šo es varētu savējos kaut kad pārsteigt. ziņošu par panākumiem.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija


Ervīns

aizmirsu virsrakstu

from: [info]freakart
date: Feb. 7., 2011 - 02:29 pm
SEKOT TRUSIM!

traks vai lai pats vārītu :) kubiks/pusotrs un aidā.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija


stradnieks

aizmirsu virsrakstu

from: [info]stradnieks
date: Feb. 7., 2011 - 02:32 pm
SEKOT TRUSIM!

beidz, es kaut kā to spēju iedomāties, ka esi kārtīgs hārdkōre pavārs :P

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija


Ervīns

aizmirsu virsrakstu

from: [info]freakart
date: Feb. 7., 2011 - 02:33 pm
SEKOT TRUSIM!

hārdkōrēties var brīvdienās kad nav jāstrādā.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


kaķu draugs

aizmirsu virsrakstu

from: [info]aspirins
date: Feb. 7., 2011 - 03:55 pm
SEKOT TRUSIM!

paldies, tiks izmēģināts :)

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


stradnieks

aizmirsu virsrakstu

from: [info]stradnieks
date: Feb. 10., 2011 - 04:43 pm
SEKOT TRUSIM!

uztaisīju. sanāca vispār labi. par lielu pārsteigumu man pašam un vēl te dažam labam :D

varbūt bik proporcija starp putraimiem un pārējo staffu ir bik nepareiza (putraimi ir mazāk par visu pārējo, kas tur sabērts), bet, galvenais, ka garšīgi.

saukšu šo par frīkārta stūķi.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija


Ervīns

aizmirsu virsrakstu

from: [info]freakart
date: Feb. 10., 2011 - 04:52 pm
SEKOT TRUSIM!

man sanāca atkal daudz putras :)

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


stradnieks

aizmirsu virsrakstu

from: [info]stradnieks
date: Feb. 10., 2011 - 04:44 pm
SEKOT TRUSIM!

paldies.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais



Free Web Counter