freakart

aizmirsu virsrakstu

Feb. 7., 2011 | 02:25 pm
NO:: freakart

100 g kviešu (es nopirku kviešu putraimus 1kg 0.65Ls)
1l buljona
100-300g cūkgaļas
3 daiviņas ķiploka
1-2 burkānu
tomātu pasta vai labs kečups vai tomātu mērce.
saldā kukurūza (1/2 buņdžiņa)
zirnīši (1/2 buņdžiņa)
sarkanās pupiņas 1-2 buņdžas
majorāns, timiāns, sāls pirpari.

--

kbiešus noskalo un liek traukā uzbriest pa nakti, aplej ar 1l buljona. nākošajā dienā cūkgaļu griež gabalos un cep uz pannas, klāt met sakapātu ķiploku, sīpolu un burkānu.. kad sīpols zeltains lej klāt kviešus ar visu buljonu un pieliek tomātu pastu. visu to sautē ap 40 min, ik pa laikam apmaisot jo ūdens garos ārā un sāks raut pie pannas tos putraimus. 10 min pirms beigām, liek klāt kukurūzu, pupiņas (sroši ar visu sulu), un zirnīšus. līdzko panākats vēlamais sautējuma biezums/škidrums, slēdz ārā plīti un ēd.

man sanāca dziļā panna līdz pusei piepildīta, paēst var no diviem zupas kausiem kopā ap 20 kausiņu. un 100g kviešu sanāk baigi daudz, kad viņu uzzsautējas.

SEKOT TRUSIM! | Skatīt visu šito muldēšanu


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Free Web Counter