Fragonard ([info]fragonard) rakstīja,
@ 2006-12-30 16:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Nelly.Furtado.-.All.Good.Things

visjociigaakaa lieta notika.
man zvaniija un prasiija kaa kauj bandnieks.
kaa kauj, kaa kauj... nu tas tachu visiem ir skaidrs.
bet, kad taa pajautaa, tad es saaku domaat kaa vinjsh vareetu kaut. nu droshi vien taa, ka kriit. un tad es iedomaajos, ka bandinieks tachu ir mazinjsh un vai vinjsh vispaar vareetu nokaut zirgu vai ko tikpat lielu. un vai vinjam celtos roka, lai vareno daamu kautu. varbuut iepeert, bet nokaut... es apsveeru vai vinjam maz kas taads ir pa speekam. mani no domaam izraava balss klausulee - kur es paliekot un kaa tad iisti vinjsh kauj pa diognaali vai taisni, vai kaa?!
es, protams, atzinu, ka esmu tepat. un tad es funktiereeju - pa diognaali vai taisni. izleemu, ka ir jaanoskaidro par kaadu speeli ir runa. jautaaju vai par shahu runaa. taa arii es ieguvu mazliet laika, lai samekleetu kaadu shaha galdinju vai, veelams, shaha noteikumus. (tiko pamaniiju, ka transliitaa rakstiits vaards "shaha" (shahs gjenetiivaa) izskataas peec "s-haha" - kaa s un smiekli).
man apstiprinaaja, ka shahs ir tas, par ko ir runa. tad arii man vajadzeetu ko godiigu teikt. noleemu atdziities, ka tik tieshaam nezinu kaa kauj bandinieks (bet arii taa nav tiesa, jo shahu peedeejaa laikaa speeleeju katru dienu, taapeec tiiri labi zinu, kaa tas kauj. tikai esmu aizmirsis).
es noleemu, ka nav jau dambrete un taapeec bandinieks noteikti kauj taisni. izteelojos, ka vinjsh pietuvojaas pretinieka figuurai un tad BABABUUM gaazh to zemee. shei laikam pie vainas buus harijs poters (ja vinju sauktu par hariju porteri, tad man vinjsh noteikti shkjistu simpaatiskaaks), jo shodien raadiija filmu par vinju televiizijaa un man tieshi gadiijaas uzsleegt briidi, kad tur baigais shaka machs notika - lielas figuuras skraideleeja pa laukumu un kavaas.
tad nu es pazinjoju, ka bandinieks kauj uz priekshu. bet tas tomeer neizklausiijaas paarliecinoshi, kad pats to dzirdeeju. taapeec uzreiz piedaavaaju citu variantu - tomeer pa diognaali. un uz priekshu. es nezinu vai mani saprata, bet vismaz tagad juus zinaasiet, kaa kauj bandinieks.

jaa, gramatika shodien man neklausa;
man saap galva;
vispaar nelaaga duusha;
jaaiedzer roberta veseliibas teeja.

un jaapaarsleedz dzheims blants.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]just_fly
2006-12-30 21:42 (saite)
laba teeja? (es jau gan Tev sliktu nedaavaatu..)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fragonard
2006-12-30 22:04 (saite)
mhm, laba gan.
dzerot shkjiet, ka veseliiba tiek uznjemta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]just_fly
2006-12-30 22:55 (saite)
zheel, ka nav taadas gundas veseliibas teejas. :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?