Fragonard ([info]fragonard) rakstīja,
viedie vīri ekonomikas uzkarsēšanas un kopējās labklājības nolūkos ir iecerējuši par 3 % palielināt PVN, pēc pāris gadiem vēl par tik pat.
vēl diezgan spoža ideja ir divkāršot nodokli grāmatām - tagad jaunieši to vien darot ka lasa grāmatas un ņihuja nestrādā...

Pareizi ir. Un ļoti novērtēju, ka spēlējot kazino, man nav jāmaksā nekādi nodokļi (vismaz man nav gadījies laimēt tādu summu), jo tas gan būtu stulbs lēmums sagraut šķiet vienīgo plaukstošo nozari Latvijā.

un vēl es ceru, ka izdosies apturēt neprātīgo domu par veselu kaudzi vēju ģeneratoru sabūvēšanu, bet ekmīgi veiksies ogļu spēkstacijas izveide. par piesārņojumu šoreiz nav jēgas satraukties - mūsienu tehnoloģijas ogļu dedzināšanu ir padarījušas gandrīz veselīgu. un tās vējdzirnaviņas izskatās nāvīgi nesmuki. un nāvi es nev\elu nevienam. ak, jā - ja tomēr arī neliels piesārņojums no tām oglēm rodas, nav jēgas satraukties. valdība spēkstacijas \ipa\sniekiem maksās par to, ka tā ir "kaujas gatavībā" arī tad , ja tā nemaz neražos elektrību.

īsumā, mans ārzemju draugs, man dažreiz šķiet, ka visapkārt ir pilnīgi idioti.

un es jau arī neesmu necik gudrs


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?