Fragonard ([info]fragonard) rakstīja,
@ 2008-11-08 20:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaa man veicās
tātad - kā man veicās.

+mazliet pavingrot

tīri labi pavingroju, esmu gandrīz apmierināts.


+Sakopties

izvēlējos diezgan sliktu matu līdzekli, sākumā bija mazliet italiano mafio, bet tad sažuva līdzeklis un nevarētu, ka man ļoti patiktu, kāds bija ilgstošais rezultāts.


-Paēst.

skatījos top gear un aizmirsu paēst.


+-Nopirkt origami grāmatu un vēl kādu interesantu nieku.

Origami grāmatās nebija nekas tāds, ko es vēlētos izlocīt un nopirku "uzzīmē manga" vai tamlīdzīgu grāmatu. tur parādīts, kā zīmēt briesmoņus un japāņu meitenītes ar milzīgām krūtīm. man iepatikās tā ideja, niekus arī ap daļai nopirku. zīmuļus. arī krāsainos. cik ta var vien ar krītiņiem zīmēt!


+++Izdarīt to, kas negaidīti uzrodas.

Jā, beidzot vingrot uzradās plāns ar Mārtiņu braukt iepirkties, ko super veiksmīgi izdevās īstenot. veikalā tika pavadītas 6h. tas nav maz. tika ieturēta maltīte un atbraucot mājās modās jauns izsalkums. iepirkšanās prasa daudz spēka!


-Sēdēt kafeijnīcā, kur it simpātiskas oficiantes un nodarboties ar origami.

Jau tā gavēnī, kur ir jābūt taupīgam, iztērēju kaudzi naudas iepērkoties. nē, nē - nekādas kafejnīcas. un origami arī nav iespējams...


Deju soļus pagadām neesmu apguvis, par ballīti vēl nav skaidrības, līdz skolas grāmatām neesmu ticis, muzejs un kino šo'ien arī nespīd, par brillēm arī aizmirsu (tas gan ir šausmīgi!). Sports gan sanāca - iepirkšanās prasa milzm daudz spēka un savā ziņā nav tas parastākais sporta veids!
Tagadj āatpūšas ēdiena un TV kompānijā!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?