Madara ([info]foxy_lady) rakstīja,
@ 2010-02-15 20:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SKOTIJAS pār[ap]domas -09-

Sākšu šoreiz ar to, ka ejot uz skolu uz ielas satiku to rižo aktieri no CSI Maiami Protams, ka tas nebija viņš, tomēr bija tik nenormāli līdzīgs, ka likās, ka tas tomēr bija viņš. Protams, viņam mugurā nebija uzvalks, bet gan sporta bikses un maika, ar keponu galvā, bet iespējams viņš tieši tā slēpjas no fanu pūļiem

Mana Valentīndiena beigās sanāca diezgan aktīva ņemot vērā, ka biju plānojusi slinkot un nedarīt īpaši neko. Nu, es jau parasti slikoju un nedaru īpaši neko, bet šajā dienā biju piešķīrusi sev bdienu un oficiāli varēju neko nedarīt, tomēr tā vis diena neizvērtās. Tā vietā es no rīta lādējos uz savu DELL laptopu, kurš nu diemžēl ir aizgājis uz citiem medību laukiem un no mana klēpja sildīšanas ir pārkvalificējies uz manu modinātāja rīku, jo kāpjot no gultas es pret to pamanos sasist kāju pirkstus un uzreiz miegs ir prom kā nebijis. RIP DELL, ceru, ka spēšu tevi atdzīvināt, kad atradīšu meistaru pa pieņemami zemu cenu, tad es ļaušu viņam tevi sadakterēt, tad ierakstīšu CD visus man nepieciešamos failus un tad es tevi nositīšu un nosūtīšu atpakaļ pie IT eņģeļiem, jo es taču tevi reiz mīlēju.

Pec besīšanās par to, ka šādā jaukā dienā apsprādzis mans laptops, izlēmu uztaisīt sev stipru kafiju termosa krūzē, jo es allaž sēžot pie laptopa pamanījos aizmirst, ka man kas silts uztaisīts. Tā vietā es apsvilināju mēli. Stulbais DELL, kurš mani no tā nepaglāba kā iepriekš to bija darījis. Protams, tad es sadusmojos uz savu kafiju un atstāju to, kamēr izlēmu iet izberzt briesmīgo vannu, lai pēc tam ieietu atsvaidzinošā vannas mērcēšanās relaksācijā, tā kā duša joprojām rāda man Low Pressure. Arī pārmaiņas pēc nejauši izlēmu izmazgāt drēbes. Iepriekš ikreiz, kad ieplānoju mazgāt drēbes, tās jau mazgāja kāds cits, šoreiz, kad es neplānoti izlēmu drēbes izmazgāt, neviens nemazgāja drēbes un varēju pat izvēlēties 1 no 3 žāvētājiem, kas šajā mājā gadās reti, jo parasti visi ir aizņemti. Tā kā audzinu garus matus, tad nesen nopirku želeju, ar ko tos ieveidot, tīri smuki sanāca, vismaz nu pēc lietus varu matus ieveidot no jauna vienkārši ar rokām pabakstot nevis pukoties, par kādu pūdeli esmu palikusi.

Dzirdēju, ka Anglijā un citur pasaulē vēl ir sniegi un auksts laiks. Es laikam dzīvoju kaut kādā citā maģiskā vietā, jo šeit ir reālākais pavasaris. Par spīti tam, ka sodien lika, ir dikti jauks laiks. Sniegs joprojām ir tikai saldētavā pie Leldes burkāniem

Beidzot sakārtoju istabu. It kā jau nebija TIK šausmīgi piemēslots, bet, kad palūkojos, ka beigās iznesu laukā pilnu lielo (bik vairāk par 30 L) miskastes maisu un tas viss ar sūdiem no manas istabas, bija ko pabrīnīties. Un tajos mēslos neietilpa kartona/papīra lietas, jo mēs šķirojam visu (nu vismaz es un Lelde, jo pārējie tāpat kartona kasti iemet melnajā nevis zilajā atkritumu tvertnē). Un vakarnakt es atcerējos, ka 1dienās agri no rīta izved atkritumus, gāju skatīties, vai kāds "vīrišķis" mājās ir izvedis abas tvertnes, kuras starp citu bija līdz vākam un ar kaudzi pilnas, un, protams, ka nebija. Tā nu es stiepos un vedu laukā uz ielas abas tvertnes. Mīkstmieši un ļerbaki tikai man kaimiņos dzīvo, ka liek sievietei šādas lietas darīt.

Ak, jā, piedošanu, ja ir kļūdas, skolā nav LV klaviatūras un, ja nebūtu dievīgās IC pogas, kura pārvērš aa uz ā, tad vispār es nezinātu, ko iesākt, jo man vēl jāraksta 2 gari dokumenti latviski nodošanai. IC - mans glābējs!

Atcerējos joku, kuru man nesen atsūtīja. Tu zināji, ka ierakstot vienu burtu vārdos "honey bunny"  sanāk pavisam kas cits? Un nudien, ieraksta R un sanāk "horney bunny". How funny is that?

Atgriežoties pie Valentīndienas. Vakaru pavadīju izbaudot mīļuka dāvanu - ēdu Laimas šokolādi un lasīju Cosmopolitan. Dikti forši bija, nemaz nerunājot par to, ka pārmaiņas pēc pat bija daudz kas interesants ko izlasīt. Beidzot nolakoju nagus, ko ilgi gribēju, bet nebiju izdarījusi, nu ir smukā laškrāsā.

Ak, jā, es vakarā sēžot gultā un lasot žurnālu, dzirdēju kā vēl kāds izlēma ieiet vannā. Nu, tā kā es dzīvoju līdzās 3. stāva tualetei+vannas istabai, tad es visu dzirdu. Es jau nodomāju - lieliski, es iztīru to vannu, un citi sāk iet mazgāties - bet es nepaspēju domu līdz galam izdomāt, kad izdzirdēju, ka tas cilvēks, kurš sēdēja vannā palaida ūdenī purkšķīti. Ak dievs, es klusībā spilvenā smējos, jo nedrīkstēju takš samulsināt cilvēku ar to, ka pēkšņi sāku smieties sekundi pēc gaisa palaišanas.

Un tā nu pagāja mana Valentīndiena. Kā TU nosvinēji?

Ak, jā, šodien es dikti nejauši lieliski saģērbos, bet nudien nejauši. Es kā vienmēr uzvilku džemperi ar augsto apkakli un jaku pa virsu, zem džempera es velku maiku, jo man nepatīk tā sajūta, kā džempera audums skaras klāt manai ādai, bet tā kā 7dienā izmazgāju visas savas maikas, šoreiz zem džempera uzvilku gandrīz kleitiņu, nu tādu kā maiktipa augšdaļa, bet dikti gara,ka sniedzas pāri dibenam normāli, ka var uzskatīt, ka tā ir kleita, tad nu bija doma uzvilkt vēl sarkanos siltos svārkus, bet pēc tam pamanījusi, cik daudz ir pulkstenis, ka kavēju skolu, par svārkiem aizmirsu un neuzvilku. Paldies dievam es nebiju uzvilkusi parasto maiku, jo tad visu dienu dabūtu staigāt kurtkā pa skolu, bet nu pateicoties šai kleitveidīgajai maikai, es izskatījos vienkārši skotijiski, jo šeit daudzas tā ģērbjas Nu gan noveicās!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?