Madara ([info]foxy_lady) rakstīja,
@ 2010-02-05 16:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SKOTIJAS pār[ap]domas -07-

Nedēļa iesākās tīri normāli. Beidzot bija apņēmība uztaisīt jaunā gada video. Liels paldies Kristai par ieteikto programmu un, protams, arī pārējiem, kuri atbildēja. Video uztaisīt, bet vai nu stulbā YouTube vai craptops man neļauj ielikt video YouTube, lai jums parādītu, iespējams es vienkārši nemāku pareizi caur jauno programmu saglabāt video, kas zina. Es no tiem HD, MPEG un kādiem vēl faila nosaukumiem un rezolūcijām neko nesaprotu. No one is perfect!

Pirmais nobastotais tutorials. E-business pasniedzēja sāk mani biedēt un pagājušajā nedēļā no 30 cilvēkiem mēs bijām 6 ieskaitot pasniedzēju. Un pats dīvainākais bija tas, ka es jutos kā maza meitene visu pārējo starpā, vienlaikus sajutos kā nezinīte, jo ne crap nesapratu, par ko viņi runā. Ceru, ka līdz studiju darba rakstīšanas laikam, kas ir pēc 2 vai 3 nedēļām, es ko sapratīšu.

Pagājušajā nedēļā Čangas Business Research Methods lekcijā + tutorialā kopā sanāca veseli 37 whičū mīns un tikai tāpēc, ka tutorialā mēs neļāvām viņai pārāk daudz runāties. Šonedēļ šis rekords tika pārsniegts, jo lekcijā vien tika pateikti 45 whičū mīns + 16 tutorialā. Pa 2h var pateikt tik daudz vienādu vārdu, ka bail paliek. Vismaz atbilstoši moduļa nosaukumam ar Leldi taisām research par to, kā katru nedēļu mainīsies šo vārdu lietošanas skaits.

Vakar apēdu Sweet Cred Strawberry and Cream (btw made in china) un ir totāli slikti. Bija nenormāli gara konča, nenormāli salda, bet garšīga, un man, protams, nebija miers, kamēr neapēdu visu. Vēl ilgi sēdēju un pukstēju, cik slikti. Būs jānopērk vēlreiz kas tāds.

2dienas Organisation and Transformation tutorialā ienāk pasniedzējs un brīnās, cik maz cilvēku esam. Pārlūkojot klasi viņš pasmīn un saka:

Ou, only 5 people and unseen faces. No wait I have seen you somewhere. (norādot uz mani)
Es: Yes, I was last week in tutorial with Business Administration students.
Viņš: Ou, right. What was your name? (it kā starp citu)
Es: Madara.
Viņš: And where are you from?
Es: Latvija.
Viņš: Ou, yes, I have been there, those... ermm.. towers and so




(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?