Madara ([info]foxy_lady) rakstīja,
@ 2010-01-23 15:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SKOTIJAS pār[ap]domas -06-
Čārlijs (Organisation & Trasformation pasniedzējs) saka:
"We all know what SMART Objectives are but why exactly SMART? It could be TRAMS objectives, right?"
Čārlija lekcijā kā jau iepriekš stāstīju varēja pārsmieties līdz asarām, bet tad uzreiz neatcerējos piemērus, šis bija īsākais no garajiem jokiem, ko atcerējos

Vēl mums ir Marketing Research Methods pasniedzēja Yi Chang, kuras angļu valoda ir ne tikai neiedomājami smieklīga, bet arī tikai 10% no visa viņas izteiktā saprotama. Ar viņu varētu spēlēt dzeršanas spēli, ka ikreiz, kad viņa pasaka "vhičū mīns" (kas ir domāts kā which means), ir jāiedzer. Diemžēl tad visi spēlētāji jau lekcijas vidū būtu atrubījušies, jo stundas laikā vien viņa var pateikt vismaz 30 savus vhičū mīns. Pats smieklīgākais ir tas, ka to skaņu, kas viņai sanāk sakot šos vārdus nevar aprakstīt, tā vairāk līdzinās pātagas sitiena cauri gaisam skaņai nekā kaut kam tādam, ko var uzrakstīt. Nudien smieklīgi! Vēl viņa saka nevis think bet fink Un tie ir tikai 2 piemēri, es tik aši nespēju pierakstīt visu, lai aprakstītu kā skan pārējais
Vismaz labi, ka šo pašu priekšmetu pagājušogad Turībā apguvu, citādāk nesaprastu galīgi neko.

Pienāca gan elektrības, gan gāzes rēķini. Izrēķinājām, cik katram jāmaksā un iedevām pārējiem, cik jādod mums nauda. Atnāk Pļūtenis, kurš mācās par arhitektu, lai censtos mums ieskaidrot, ka gāzes rēķins jāaprēķina citādāk. No viņa "argumentiem" secinām, ka no viņa diezin cik labs arhitekts nesanāks, ja viņš pat nesaprot, kā loģiski izrēķināt no tikai viena dotā skaitļa un laika parametriem, cik gāzes izmaksas, lai apsildītu visu māju, aiziet uz katru personu pēc dzīvojamās platības. Pēc tam atnāk itāliete, kura mācās par grāmatvedi, (jā, diemžēl viņa ir atpakaļ) un pierāda mums, ka viņa diezin cik sakarīga grāmatvede nebūs, ja nesaprot tik vienkāršu lietu kā aprēķināt, cik katram jāmaksā no kopējās summas ņemot vērā, ka tajā un tajā nedēļā tik un tik cilvēki mājā nav uzturējušies. Ō-eM-džī!

Tā kā man dikti jātaupa nauda, no šodienas es nogriezu savam radiatoram IV siltumu uz (*), kas nozīmē, ka es gāzi vairs nelietoju. Lai viņi paši savā starpā tad dalās un maksā, jo uzrodas ik dienu kāds umņiks, kurš noiet lejā un uzspiež +1h, lai sildās māja, kad tas nav nepieciešams. PAT itāliete atzina, ka viņai dažkārt ir par karstu. Man apnika ar visiem kašķēties, so es vnk gāzi vairs neizmantošu. Tiesa gan šorīt no rīta sildījos pie sveču liesmiņas un termosa krūzes ar karsti svelmainu kafiju. Ko tik cilvēks nav gatavs darīt taupības vārdā.

Jau trešo dienu ēdu 600ml ķiršu želejas. Jau pirmajā dienā pēc 400ml apēstās želejas sametās slikti ap dūšu, otrajā dienā pēc pirmās ēdamkarotes likās, ka slikti paliks, trešajā dienā (šodien) es jau paskatoties jūtu, ka paliks slikti, tomēr, kas iesākts - jāpiebeidz!
Dīvainā kārtā septembrī nopirktā 600g šokolādes burka tikai tagad iet uz beigām, vakar sāku ar karoti kašāt laukā pēdējās paliekas. Rekords!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?