Madara ([info]foxy_lady) rakstīja,
@ 2009-12-21 01:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SKOTIJAS pār[ap]domas -04/8-
Gara diena bija te priekpilna, te rūpju pilna, te kaitinoša. Pārmaiņas pēc pat uz stresu sanāca aizmirst skaitīt un beigās ēst veselas 3 reizes dienā vienas vietā. Viss jau būtu lieliski, ja vien es spētu visu to, kas līdzi ņemams ietilpināt tajā mazajā rokas bagāžā, kura man būs. Šausmīgi pārbāzti izskatās. Jāpatrenējas pie spoguļa tēlot nevainīgu sejas izteiksmi, katram gadījumam, lai neizskatos aizdomīga. Ļoti satraucos, jo nekad iepriekš viena pati neesmu ceļojusi. Un man joprojām bail no augstuma un mazām telpām, un lidmašīna nav tā īstākā vieta, kur es vēlētos atrasties viena bez kāda pazīstama cilvēka līdzās. Jau nodrošinājos ar sūkājamām končām un šokolādi, katram gadījumam ir arī maisiņš, nu tas, kurā jāliek šķidrumi iekšā. Tā kā man bija nevis 100ml tūbiņa, bet 125ml, tad sejas krēmu nācās pārlikt citā tūbiņā. Lelde aizdeva kaut kādu bišu peru tablešu burciņu mini-mini, kurā sastūķēju sejas krēmu iekšā. Smieklīgi izskatīsies, kad es no tāda maza piņģerota smērēšu krēmu uz sejas

Dušā nevar iet, kad pārējā mājā ir ellīgi auksts un galva ir pilna ar domām. Šodien pārsniedzu savu rekordu, nu ilgākais, cik esmu mazgājusies dušā ir 1 stunda 15 minūtes iepriekšējā rekorda 45 minūtes vietā. Vēl tikai jānolako nadziņi un esmu gatava ceļam. Tā kā līdz lidostai man vēl ceļā jāpavada 3 vai 4 h autobusā, tad izlēmu paņemt līdzi grāmatu, sākšu Hunger Games lasīt, tikai man nav ne mazākās nojausmas, kur to grāmatu ielikt, jo soma jau tā ir pārbāzta un būšu lucky, ja nesaplīsīs šī tripa laikā.

Ienīstu savu kompi, or vismaz Windows Movie Maker točna. Mans 6h darbs nu ir vējā tās stulbās čakarīgās programmas dēļ. Stundu blenzu Sony Vegas Pro 2.0 un nekā nesapratu enīvēj. Stulbums, stulbums, stulbums! Gribējās mest kompi pret sienu, ka šitā mani apbižo.

Džeisons (Mārketinga Plānošanas pasniedzējs) man vēlreiz novēlēja priekpilnus Ziemassvētkus un teica, ka tiksimies nākošgad, bet viņš nezina, ka es nomainīju viņa moduli uz E-Biznesa moduli. Ja nepatiks, mainīšu atpakaļ uz Mārketingu, lai gan arī Shares modulis varētu būt dikti interesants un pasniedzējs ir smieklīgs. Ak, cik grūta izvēle, kad pašam jāizdomā, ko vēlas mācīties, bet cilvēkiem jau nekad nav pietiekoši labi.

Mamma parūpējusies, lai meitukiņš LV nenosaltu, iedos drēbes priekš manis, Anna uzlaboja šovakar man omu to nemaz nenojaušot tieši mirklī, kad visvairāk likās, ka izbesīšos līdz baltkvēlei un vēl tālāk. Uiii, šodien pārāk daudz kas noticis, pārāk daudz cilvēku jāpiesauc. Katrā ziņā visiem tiem, kuri man palīdzēja šodienu izkrāsot, lielum lielais paldies! Pavisam drīz tiekamies dzimtenē.

Mājas - es jau lidoju!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?