Madara ([info]foxy_lady) rakstīja,
@ 2009-12-19 17:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SKOTIJAS pār[ap]domas -04/7-
Brīvdienas klāt Nu var atsākt klausīties Ziemassvētku mūziciņu un gatavoties braukšanai mājās. Par spīti galvas sāpēm, trim pēdējām īpaši negulētām naktī un sala, viss beidzot liekas tik kolosāls un foršs, ka nevaru vien sagaidīt, kad būs svētki, kad tikšu mājās pie visiem saviem smaiduļiem. Mamma teica, ka Moņuks atsācis gulēt manā gultā, kas nozīmē, ka arī viņa zina un gaida manu atgriešanos mājās, bet iespējams viņa tikai pielien, jo ir uzzinājusi, cik kolosālu dāvanu Ziemassvētkos esmu viņai sagatavojusi

HRM eksāmens bija tīri tā neko, varēja, ja ne no teorijas, tas caur loģisko domāšanu izdomāt atbildes, tad nu tikai bija jāmāk pielietot īstie vārdi, lai paskaidrotu savas domas. Nav joka lieta 2h no vietas drukāt. Šajā eksāmenā man tikai 1x sarāva krampī plaukstu. Strategy & Management gan bija traks eksāmens, no jaukās pasniedzējas nebiju ko tādu gaidījusi gada beigās. Likās, ka būs neieskaitīts un visu laiku stresoju. Joprojām ceru, ka vismaz zemākais D līmenis būs, ka tikai ieskaitīts un viss. Šitik maniakālus jautājumus es pat latviski nemācētu uzrakstīt, kur nu vēl angliski, bet nu centos, cik spēju, lai gan pēc eksāmena oma nebija tāda, kādai tai vajadzētu būt. Stresoju līdz brīdim, kad pārnācu mājās un pēkšņi pa durvju caurumu parādījās aploksne balta un bez adresāta kam un no kā. Atverot vaļā ieraudzīju, ka tur ir apsveikums no St Peter's Free Chruch, kura man novēlēja mierpilnus un priekpilnus šos Ziemassvētkus un jauno 2010. gadu. Kaut kādā ziņā pēkšņi likās, ka tā ir kā zīme, ka nav ko satraukties - kā būs, tā būs! Un viss sāka krāsoties košākās krāsās.

Skotijas valdība ir baigi foršā, jo satraucas par savu iedzīvotāju veselību. Pienāca rozā vēstulīte ar atgādinājumu, ka sievietēm 20 - 60 gadu vecumā jāiet reizi 3 gados uz uztriepes analīzēm, lai pārliecinātos, ka nav dzemdes kakla vēža pazīmes un iespējamība. Tik jauki, ka izsūta šādus atgādinājumus. Nu jāuzzina, vai ir jāmaksā, vai nav, un nākošā gada sākumā jāaiziet. Baigi sīki bukletā viss bija aprakstīts un iesaku visām sievietēm ko tādu izdarīt, kā nekā lieka piesardzība jebkurā gadījumā nenāks par ļaunu. Tiesa gan es jau biju Latvijā šī gada sākumā, bet nekaitēs arī izmēģināt skotu analīzes secinājumus.

Joprojām ceru, ka lidostā mani neapturēs par DVD kontrabandu, esmu sarakstījusi 60GB filmas un seriālus
Kā jūs domājat, man lidostā atņems 125ml sejas krēmu, kurš ir pa pusei jau tukšs? Man nav kur viņu ielikt citur, bet vajag līdzi priekš Latvijas ziemīgi vēsā gaisa!

Mārketinga plāns arī beidzot uzrakstīts, divreiz pielabots un nodots gan plaģiātisma sanēšanai, gan izprintētā versijā. Šodien gan visiem labs garīgais, skolā un bibliotēkā visi tik pēc kārtas novēl lieliskas brīvdienas un priecīgus Ziemassvētkus.

Tieši uz Leldei vārda dienu uzsniga arī mums pirmais sniegs, tiekot līdz skolai biju galīgi slapja un apsnigusi. Mašīnas uz ceļa bija par 1/2 mazāk kā iepriekš, gājēju par 1/3 mazāk un nav brīnums, es kādas 40min (20min vietā) gāju uz mājām, jo kājas slīdēja kā trakas un aizķerties aiz kā arī nav un nav joka lieta iet pa kalnu uz leju vai augšu. Visu laiku pārņēma karstuma viļņi, ka tikai nenoliekos.

Vai es stāstīju, ka šeit uz ielām var atrast visu, kas nepieciešams? Jup, ja vajag naudu jāiet biežāk garām klubiem un restorāniem, ja vajag matu gumijas, tad lielākoties netālu no universitātes ēkām atrodamas, pildspalvas ir visur kur un dažkārt var atrast pat cimdus un ļoti garda paskata cupcakes

Tik smieklīgi un mulsinoši vienlaikus ir fakts, ka šeit cilvēki nekaunas izrādīt, ka kāds cilvēks viņiem liekas pievilcīgs. Šodien man uzsmaidīja jau otrais līdz šim flirtējošais tumšādainais. Iekrekšķinājās, lai es palūkotos, un tad pasmaidīja Apmulsu jau kārtējo reizi, lai gan kurai gan sievietei nepatīk, kad viņai pievērš uzmanību, ne tā?

Vēl tikai 2 šokolādes palikušas (es katru dienu decembrī ēdu pa 1 šokolādei, lai skaitītu dienas līdz mājās braukšanai), ak diens, ak diens... WOW! Jau tik drīz. Cik forši, forši! Turībniekiem, ICiešiem un draugiem - tiekamies janvārī (dodiet ziņu par piemērotākajiem laikiem); manām abām ģimenēm - tiksimies jau 1dien vēlu vakarā or 2dien no rīta. BUČAS


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?