Madara ([info]foxy_lady) rakstīja,
@ 2009-12-15 14:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SKOTIJAS pār[ap]domas -04/6-
Mārketinga plāns uzrakstīts pa divām dienām ir pabeigts un nosūtīts Džeisonam (pasniedzējus šeit dīvainā kārtā pieņemts uzrunāt vārdos) pirmajai pārskatīšanai. Ar satraukumu gaidu viņa atbildes email, lai uzzinātu, cik daudz kas jāpielabo pirms īstās nodošanas. Esmu pārsniegusi tikai par aptuveni 200 vārdiem 3000 vārdu robežu, bet viņš teica, ka ārzemniekiem +500 vārdi ir pieļaujami. Tik forši ir tikt dēvētai par ārzemnieci nevis kādu pašai tā saukt.

Pirmdien nodevām finanšu assessmentu plaģiātisma skenēšanai un nodevām arī assessmenta boksā printēto darbu pasniedzēja vērtēšanai. Frukti izlaida komentāru nodošanas posmā par to, ka viņi vēlējās augstākas atzīmes nekā mēs. Hihi, un es jau aizrakstīju Dāvidam/Deividam (kā latviskojas David? O_o) emailu par situāciju un viņš atbildēja, ka Frukti nav neko ziņojuši. Secinājām, ka šitie divi Frukti būs slikti vadītāji/menedžeri, jo nespēj ieklausīties un pieņemt citu viedokli - viņi tikai uzklausa, pasaka, jā, un izdara pa savam! Vismaz zināšu, ka būšu vismaz par 2 uzņēmējiem gudrāka pasaulē Saņēmu no Dāvida/Deivida pirmo otro apsveikumu Ziemassvētkos, pirmais bija no Džeisona. Tie pasniedzēji ir tik forši.

Jāmācās nu HRM un Strategy & Management eksāmeniem. Negribu! TIK daudz jāmācās. Šausmas! Kāds negrib manā vietā iet uzrakstīt 4dien un 5dien eksāmenus? Nekas traks jau nebūs - tikai 2h no vietas ļoti aši jādrukā viss par attiecīgo jautājumu

Christmas Poo zīmīte turpina uzjautrināt! Ak šie cilvēki!

Visu laiku ceru, ka mani, kad lidošu mājās, neapturēs un neaizturēs par DVD kontrabandu. Sarakstīju 60GB ar filmām un seriāliem, kurus vedīšu mājās un veidošu savu Filmu un TV kolekciju. Joprojām skatos uz dāvanu kaudzīti līdzās galdam un tad uz savu balto rokas somu nespēdama izspriest, vai tas viss salīdīs tik mazā somā, žēl, ka mājās nav svaru, es pat nezināšu, vai pārsniedz 10 kg vai nē.

Un visbeidzot viskolosālākās ziņas:
ITĀLIETE IR PROM UN PAGALAM PROM - sākas Ziemassvētku miers un atgriežas īstās sajūtas


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?