Madara ([info]foxy_lady) rakstīja,
@ 2009-12-08 02:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SKOTIJAS pār[ap]domas -04/4-
Pirmā Ziemassvētku dāvana: Itāliete 15. decembrī brauc mājās, tas nozīmē, ka veselas 5 naktis es varēšu mierīgi aiziet gulēt un pamosties bez viņas skaļum skaļās burbulēšanas, ko viņa droši vien sauc par lūgšanām, lai gan es neticu, ka kāds Dievs saprot, ko viņa tur burbina. Nebūs vairs jāklausās kā viņa skaļi čurā un tikpat skaļi vienlaikus runā pa telefonu, nebūs jāklausās, ka viņa ved mājās visādus lūgšanās brāļus un māsas, nebūs jāskatās uz nabaga veļas mašīnīti, kuras durvis viņa aizcērt ciet. Whā, es jau zināju, ka Ziemassvētku vecītis man šogad apbalvos ar brīnišķīgām dāvanām, bet, ka jau tik ātri... Super!

Gribēju sākt Mārketinga plāna rakstīšanu, bet, protams, ka izdomāju visu ko citu padarīt un pat šodien vēl neesmu sākusi, tikai noliku materiālus gultā, lai pārlūkotu nepieciešamās nodaļas virsrakstus un izdomāju 2 no min 3 idejām, kuras ieteiktu Tesco uzlabot, papildināt vai kā citādi iekļaut viņu pašreizējā mārketinga plāna uzlabošanai. Ja kādam ir vēl idejas (kas zina, kas ir Tesco), droši padalieties ar mani, lai varu iekļaut plānā un kas zina, dabūt alfabēta pirmo burtiņu

Sapratu, ka Frukti mēdz būt baigie krāpnieki un aiz muguras izfantazētāji. To sapratu, kad saņēmu viņu atpakaļ atsūtīto grupas nobeigumu darbu Corporate Finance, kur viņi uzsver, ka darījuši vairāk kā Latvietes un vēlas augstāku atzīmi par to. Tas jau nekas, ka tas bija grupas darbs un viņi vienkārši ignorēja, ko kopā nolēmām, kā dalīsim darbus, lai visiem sanāk vienādi. Labi, ka Latvietes pasniedzējam labāk patīk nekā Frukti, es izcīnīšu savu taisnību un savu uzvaru vai nu godīgos argumentos, vai vismaz ar šo Latvietes priekšrocību, lai tik viņi saturās

Mani joprojām nevar laist veikalos, uz svētkiem viss ir tik lēti, ka bail. Man makā bija viena mārciņa, šodien iztērēju četras(= Bet nu man vismaz ir Jaunā gada dāvana sev (Ziemassvētku dāvanu limitu sev esmu jau izsmēlusi, bija jādomā kas jauns), vēl viena dāvana maniem mīļajiem, burkānu kaudze un saldējuma lollīši, kuri izskatās pārāk perversi, lai par tiem stāstītu sīkāk.

Šodien pasniedzējs pie auditorijas mikrofona paukšķināja košļeni taisot no tās burbuļus un spridzinot. Izklausījās dikti smieklīgi, varēja redzēt, ka arī viņam pašam ir jautri. Vairāk šādu pasniedzēju (ne jau košļenes dēļ, viņš arī lieliski un smieklīgi māca).

Vispār šādas priecīgas Ziemassvētku sajūtas man nav bijušas... hmm, nekad! Es tā jūtu, ka šie būs viskolosālākie Ziemassvētki līdz šim. Ja man būtu laiks, es jau sāktu domāt, kur svinēt jauno gadu, bet man ir jāraksta Mārketinga plāns, vai vismaz jācenšas to uzrakstīt. Hihi!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?