Flaw ([info]flaw) rakstīja,
@ 2011-05-15 18:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tas ir normāli, ka man visu dienu liekas, ka es smoku? kaklā visu laiku ne ta īsti tā sajūta, ka kamols būtu, ne ta īsti, ka žņaugtu..... kkas pa vidam. bet visu laiku sajūta, ka tūlīt, tūlīt nevarēšu ievilkt elpu. briesmīgi. nupat pat izraudājos par šito.
un nekādi nevaru saprast to iemeslu. kāpēc ir tāda trauksme. nēnu ir jau tā, ka pa nedēļu ir daudz ko izdarīt.... varbūt bail visu nepaspēt? nu ir jau. bet kaut kā nevaru salikt kopā ar to šodienas sajūtu.

itkā nav uztraukuma dīvainā kārtā arī par rītdienas eksāmenu. ir pilnīgs pofigs kkā..... iesāku mācīties tikai šodien. līdz vakaram būšu paspējusi visu īso konspektu izlasīt tik vienu reizi. cerams, ar to pietiks. kaut kā nespēju vairāk par to satraukties.

pagājušonedēļ veiskmīgi tiku līdz saviem ģeo-50. Vakardien mazajā veloģeotūrē savācu vēl 5. vajadzētu tuvāko nedēļu laikā tikt līdz 100. kaut kā baigi esmu slinkojusi šitos gadus. parāk maz ir sanācis. ir pienācis laiks šito visu tā pa nopietno iesākt :) tik vēl pietrūktu tāds normāls gps. bet gan jau izdosies uldi piedabūt biežāk kopā tā kā vakar... :)
nu un sākot ar rītdienu man beidzot būs pašai savs ritenis. pa ilgiem laikiem. tāds prieciņš. nevaru vien sagaidīt. :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?