Flaw ([info]flaw) rakstīja,
@ 2011-04-04 16:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
esmu mazliet pārcentusies ar skriešanu. nu jau šodien ir grūti uzkāpt pa trepēm. njā... varbūt būs jāizlaiž rītdiena :) baigi žēl :D par to vien domāju - kad atkal iešu skriet :D laime pilnīga :D galīgi sajukusi esmu ar to skriešanu :) bet jaunas botas! pavisam cita skriešana, ja ir tam paredzēti apavi.

nu jā. 3dien eksāmens, bet es atkal tā slinki, slinki.... :) nu gan jau saņemšos šovakar un pa rītdienu. būs labi. kaut kā nebaida galīgi tas eksāmens. un tas pat īstenībā ir slikti.

njā... šodien nomainīju prioritātes uz erasmus. ja veiksies, tad braukšu uz Slovēniju. Ungārija tagad palika otrā. un atkal ir uznācis tas vilnis, ka īsti nevar saprast gribas vai nē.... Negribas itkā dēļ māsas. un īsti pat nav šobrīd ar ko padalīties šajās raizēs :D bet no otras puses - es taču nedrīkstu turpināt savu dzīvi pakārtot kādam citam. mazliet par sevi jāsāk domāt :) nu tad jau redzēs. šonedēļ būs rezultāti un tad jau redzēs, ko piedāvās. ja būs iespēja, un iespēja būs uz slovēniju, tad arī būs par ko iespringt :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?