Flaw ([info]flaw) rakstīja,
@ 2010-11-24 21:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
5 dziļas ieelpas un skaitu līdz 10. ar mani viss būs ok.
Ne jau te ir runa par kkādu cenšanos izpatikt vai iestāstīt neesošas lietas. ir runa par to, kāda ir sajūta. Gribu justies novērtēta, mīlēta, justies skaista priekš Tevis. tieva priekš tevis. gudra priekš tevis. pat, ja tā nav. Vismaz priekš tevis man vajadzētu tā justies. Bet šajā visā vienīgais mīlētais esi vien tu pats. Mīli tikai sevi un man atliek tik vien mazumiņš. Bet man vajag daudz. un tā ir lieta, kas nemainīsies. jo arī tā ir sajūta. Ja es varu izmaintī to kā es reaģēju uz lietam..... bet es nevaru izmainīt savas iekšējās sajūtas.....
vēlreiz ieelpoju. vismaz reizes 3. un skaistu nu jau līdz 20. Ar mani viss būs labi. es varēšu. es iemācīšos. Es iemācīšos būt viena, pati par sevi. esot tev blakām. Neizšķiedīšu savus resursus lieki...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]darkjedi
2010-11-24 22:01 (saite)
Apņemšanās agrāk vai vēlāk beidzas fakta konstatācijā, ka esi sevi mānījusi. Īslaicīgi ir iespējams apņemties un novirzīties nost no tā kāds ir katram raksturs, taču ejot laikam apņemšanās izplēn un viss lēnām atgriežas „parastās” un „normālās” sliedēs.

Labāk iemācīties sadzīvot ar sevi un citiem nekā mocīt sevi ar mainīšanos diametrāli pretējā virzienā no tā kāds katrs patiesībā ir.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]flaw
2010-11-24 22:14 (saite)
nu tāda jau itkā arī bija tā visa sāls īstenībā :) varbūt tas izklausījās tā, kā tu uzrakstīji, bet pamatā tomēr tas tiešām bija ar domu, ka man jāiemācās sadzīvot ar sevi un citiem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?