Flaw ([info]flaw) rakstīja,
@ 2010-01-20 23:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:M83 - we own the sky

Atklāsmes
Šodien kkāds nedabiski pozitīvs noskaņojums kopumā. Par spīti tam, ka ne visai labi gulēju, jo atkal sāpēja galva un šodien visu dienu ar.
Diezgan slinkoju mācoties, betnu tas arī tā... zinu, ka rīt kā parasti dienu pirms eksāmena būs normāla panika, bet tā nu tas manā dzīvē laikam ir iekārtots :D

njā bet tas ko es gribēju ierakstīt šodien. kkā šodien aizdomājos.... Esmu izmēģinājusi dažādus veidus kā medicīniski sakārtot savu prātu, savest normā savu veselību, bet vienmēr no visiem atbildes ir vienas un tās pašas. arī par tām galvassāpēm. es nedzeršu vairāk ripiņas. nav ko bendēt savu kuņģi un aknas. tāpat jēga maza. Jāmeklē citi ceļi kā tikt no viņām vaļā. Veidu kā atslābināties... kā atslēgt savu prātu [tas nu gan man noderētu vēl dažās jomās dzīvē] un vnk relaksēties. Tā nu es šitā domājot esmu nonākusi pie secinājuma, ka varbūt man vajadzētu pamēģināt kkāda veida meditāciju? galu galā tādas lietas diezgan labi var apvienot ar vingrošanu [resp.- jogu], kam vajadzētu ietiplt manos ikdienas plānos katru mīļu dienu. Ja mana apņemšanās kko dzīvē mainīt, nebeigtos tik vien ar šo ierakstu kā parasti, tas būtu lielisks sākums atkal kādam jaunam manas dzīves posmam :) jo jāsāk jau ir ar sevi [lai gan šķiet, ka nekad ar neesmu savādāk darījusi], but the point is.... Lieliski būtu, ja man ar šo apņemšanos izdotos sevi arī kaut nedaudz iemīlēt :)

Ēh. Tā nu kkā.... Drošvien jau bija vēl kas tāds, ko gribēju pierakstīt.

Ā jā - un šodien jaunas mūzikas diena :) ir nākušas klāt manai kolekcijai dažas labas grupeles. Šodien kā apslimusi klausos M83 - we own the sky, tieši kopā ar šo te video - http://www.youtube.com/watch?v=JT3lqrIulsg ..... vāks! vnk dievīgi! :) tagad vismaz skaidrs kur es biju to dziesmu jau dzirdējusi un kāpēc man viņa patīk. :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?