Elīna ([info]fiike) rakstīja,
@ 2003-08-02 19:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šīs un tas
Vienu brīdi uzslēdezu VH1 kur rādīja TOP10 sex kittens. Tobrīd dziedāja Kailija Minoga. Un es iedomājos par mūziķiem. Ja es izvēlētos mūziķes karjeru vai mani uzskatītu par talantīgu kas visu ātri apgūst? Tādu mūzikas biznesā nav mazums. Un vai tās ir tikai manas iedomas vai tā tiešām ir ka par mūziķiem kļūst tikai tie kuriem ir dabas dots talants. Laba balss. Cik esmu skatījusies mūziķu dienasgrāmatas pa TV vai arī kaut kur lasījusi nekad nav bijis stāstīts par to ka kādam ir bijušas nežēlīgi garas un daudz stundas lai uzlabotu balsi padarītu tādu ka ar to var kāpt uz skatuves. Visi vienmēr ir sākuši dziedāt jau no bērnības un visādos konkursos guvuši augstas vietas. Tādos kā pie mums ir Cālis. Nezinu kāpēc bet man vienmēr ir bijis tāds uzksats ka balsi mainīt nevar. Vai nu tev viņa ir tik laba lai kāptu uz skatuves vai arī nav. Samierinies ar vienu no variantiem. Taču izrādās ka tomēr tā nav. Un lai to mainītu ir nepieciešams smags un ilgs darbs. Galu galā mūziķa karjera mani nekad nav tā īpaši vilinājusi...vismaz tādos apstākļos kādi ir te pie mums.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crack
2003-08-02 20:21 (saite)
gribi dzirdet manu skarbo voedokli ? ;) un patiesiba tas nav viedoklis bet gan patiesiba.. visi tie kurus mes redzam pa mtv etc ir vainu bagatu onkulishu berninji, vai ari bijushie modelji, kuri visai interesantos celjos nokljust specigu producentu apgadibaa.. a shie stastinji par smago izsishanos lidz zvaigznes statusam ir paredzeti lai cilveki skatoties raudatu un pirktu velveirak ierakstu. protams kaa jau visur medz but ari iznjemumi. Es lidz shadiem secinajumiem nonacu daudz, daudz lasot informaciju par popularo muziku un tas aizkuliseem.. ka ari manas domas pastiprinaja tas moments, kad es saku rakt dziljaak muzikaa, ar domu - es saaku nomegjinat ari to , kas nav chartos un tici man ... ir simtiem grupu un makslinieku kuru muzika ir entas reizes labaka par to, ko mums liek klausities super fm, mtv utt.. vienkarshi aiz vinjiem nestav niknie sony, emi u.c. producenti ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fiike
2003-08-02 21:07 (saite)
Ja tā padomā tad jau laikam tā arī ir. Tomēr izņēmumi arī vienmēr ir. Laikam nebiju tik dziļi un daudz rakusies tajā mūzikā lai saprastu to ko pateici tu. Vai arī vnk nav bijis tāda fakta kas spētu apgāzt manu naivo viedokl. Es to visu uztveru kā tavu viedokli un pieņemu to tomēr tagad nav tā kas viedoklis ir kardināli mainījies. Neesmu jau arī tāda kas ar visu savu parliecību šādu (manu) viedokli aizstāv.:) Taču gan jau kādreiz būs kaut kas tāds kas liks mainīt savas domas. Es ceru ka saprati to tā kā biju to domājusi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fiike
2003-08-02 21:08 (saite)
P.S. Priecājos ka lasi manu journal ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nin
2003-08-02 22:23 (saite)
peedeejaa laikaa esi saakusi ciitiigi raxtiit:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fiike
2003-08-03 16:32 (saite)
Pēdējā laikā man ir ko rakstīt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?